Most már biztos, hogy érkezik a Space Jam 2. Ezt a főszereplő, LeBron James is megerősítette Twitter-oldalán.

Hirdetés

Huszonnégy éve mutatták be a Space Jam (Zűr az űrben) filmet Michael Jordan főszereplésével. Hét éve, 2012-ben lengették be a hírt, hogy egyszer elkészül a folytatás. Már akkor pletyka volt, hogy LeBron James fogja a hátán vinni a filmet.

Csak most fogtam fel, hogy tényleg készül a Space Jam 2. Ez annyira hihetetlen, főleg egy olyan srác számára, aki olyan nehéz körülmények között nőtt fel, mint én. Nagyon hálás vagyok, hogy része lehetek. Őrület

írta LeBron James Twitter-oldalán.

LeBron James világhírű kosaras lesz a főszereplője a Space Jam 2-nek / Fotó: Thearon W. Henderson / Getty Images

A napokban derült ki azonban, hogy Stephen Curry, a Golden State Warriors irányítója biztosan nem vállalja a szereplést. Viszont jó, hír, hogy a rendezői székbe Terence Nance (Random Acts of Flyness) ült be, a producerek között pedig a Fekete párduc rendezője, Ryan Coogler szerepel. Sőt, szintén jó hír, hogy a bemutatót 2021 júliusára időzítették, szóval nem kell már sokat várni.

’90-es évekbeli, mégis új színt hozott a jelen kosárlabdapályái közé / ContextUs

A Pigalle divatcégnél, karöltve a Nike-val és az Ill Studio kreatív ügynökséggel, megalkották ezt az egyedülálló kosárlabdapályát Párizs 9. kerületében. A tér két apartmant között, egy keskeny sávban húzódik meg, és feltűnő, élénk színekkel fedték be. A lila, sárga és a fluoreszkáló rózsaszín csillogó ereje a ’90-es évek városi környezetét idézi – nem véletlenül, hiszen az a korszak inspirálta.

A stáb összerakása egyébként elég nehézkesen ment LeBronnak. A Mamlasztárok kezdőcsapatának kiválasztása nem haladt zökkenőmentesen, pedig LeBron a film miatt a világbajnoki szereplésről is lemondott. Tehát azt is kockáztatta, hogy soha nem lesz belőle vb-győztes kosarazó.

A FiveThirtyEight cég viszont segítettek neki abban, hogy a saját maguk által kidolgozott statisztikai kimutatás alapján összerakják, kikből állhatnának a mostani Mamlasztárok.

Így azt kapták, hogy LeBron Jamesnek és Tapsi Hapsinak a

  • DeMarcus Cousins (Charles Barkley helyett),
  • Anthony Davis (Patrick Ewing),
  • Mo Bamba (Shawn Bradley),
  • Fred VanVleet (Muggsy Bogues)
  • és Tobias Harris (Larry Johnson) összetételű ötössel, illetve azok ellopott tehetségével kellene összecsapnia.
Hirdetés