Most már biztosan érkezik a Space Jam 2, LeBron James-szel

Most már biztos, hogy érkezik a Space Jam 2. Ezt a főszereplő, LeBron James is megerősítette Twitter-oldalán.

Huszonnégy éve mutatták be a Space Jam (Zűr az űrben) filmet Michael Jordan főszereplésével. Hét éve, 2012-ben lengették be a hírt, hogy egyszer elkészül a folytatás. Már akkor pletyka volt, hogy LeBron James fogja a hátán vinni a filmet.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Csak most fogtam fel, hogy tényleg készül a Space Jam 2. Ez annyira hihetetlen, főleg egy olyan srác számára, aki olyan nehéz körülmények között nőtt fel, mint én. Nagyon hálás vagyok, hogy része lehetek. Őrület[/perfectpullquote]

írta LeBron James Twitter-oldalán.

Space Jam 2 Lebron James
Lebron James Világhírű Kosaras Lesz A Főszereplője A Space Jam 2-Nek / Fotó: Thearon W. Henderson / Getty Images

A napokban derült ki azonban, hogy Stephen Curry, a Golden State Warriors irányítója biztosan nem vállalja a szereplést. Viszont jó, hír, hogy a rendezői székbe Terence Nance (Random Acts of Flyness) ült be, a producerek között pedig a Fekete párduc rendezője, Ryan Coogler szerepel. Sőt, szintén jó hír, hogy a bemutatót 2021 júliusára időzítették, szóval nem kell már sokat várni.

’90-es évekbeli, mégis új színt hozott a jelen kosárlabdapályái közé / ContextUs

A Pigalle divatcégnél, karöltve a Nike-val és az Ill Studio kreatív ügynökséggel, megalkották ezt az egyedülálló kosárlabdapályát Párizs 9. kerületében. A tér két apartmant között, egy keskeny sávban húzódik meg, és feltűnő, élénk színekkel fedték be. A lila, sárga és a fluoreszkáló rózsaszín csillogó ereje a ’90-es évek városi környezetét idézi – nem véletlenül, hiszen az a korszak inspirálta.

A stáb összerakása egyébként elég nehézkesen ment LeBronnak. A Mamlasztárok kezdőcsapatának kiválasztása nem haladt zökkenőmentesen, pedig LeBron a film miatt a világbajnoki szereplésről is lemondott. Tehát azt is kockáztatta, hogy soha nem lesz belőle vb-győztes kosarazó.

A FiveThirtyEight cég viszont segítettek neki abban, hogy a saját maguk által kidolgozott statisztikai kimutatás alapján összerakják, kikből állhatnának a mostani Mamlasztárok.

Így azt kapták, hogy LeBron Jamesnek és Tapsi Hapsinak a

  • DeMarcus Cousins (Charles Barkley helyett),
  • Anthony Davis (Patrick Ewing),
  • Mo Bamba (Shawn Bradley),
  • Fred VanVleet (Muggsy Bogues)
  • és Tobias Harris (Larry Johnson) összetételű ötössel, illetve azok ellopott tehetségével kellene összecsapnia.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk