Az Amerikai Horror Story antológiasorozat formájában tér vissza, több ismert színész is újra felbukkan egy-egy epizódban.

Különálló történeteket mutat be az új sorozat

Az Amerikai Horror Story sorozat népszerűsége töretlen, a tizedik évad szereplőgárdájához a Reszkessetek, betörők! sztárja, Macaulay Culkin is csatlakozott. Most újabb nagy dobásra készülnek az alkotók.

Amerikai Horror Story Uj Sorozat
Jelenet Az Amerikai Horror Story Negyedik Évadjából / Fotó: Fx

Az alapsorozat során kiforrott recept felhasználásával spin-off készül, jelentette be az Amerikai Horror Story atyja, Ryan Murphy. Az FX tévécsatorna American Horror Stories címen tűzi műsorra az új szériát, írja a Variety.

Visszatérnek az ismerős sztárok

Az új sorozatban minden egyes epizód különálló rémtörténetet mesél majd el, ellentétben az eredetivel, amely évadonként egy-egy hátborzongató sztorit bontott ki részről-részre.

Meghalt Harry Hains, az Amerikai Horror Story színésze

Meghalt Harry Hains, a Netflix The OA című sorozatának és az Amerikai Horror Story című sorozat színésze. A mindössze huszonhét éves ausztrál színész halálának tényét édesanyja, a szintén színész Jane Badler is megerősítette. A Melbournben született Hains Londonban és New Yorkban is sokat élt, halála előtt Los Angelesben lakott, és színészi karrierje mellett modellkedett, valamint Antiboy néven zenélt is.

Egy héttel azután, hogy Murphy bejelentette a projektet, a stúdió máris zöld utat adott a produkciónak. A rajongók örömére az új sorozatban feltűnnek majd a jól ismert AHS-színészek közül néhányan, de neveket egyelőre még nem árultak el. Az FX történetében az Amerikai Horror Story volt a leghosszabb ideig futó sorozat. A befejezésnek szánt 10. szériát 2021-re kellett halasztaniuk a koronavírus-járvány miatt.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet