Nézem Film Spin-off készül az Amerikai Horror Story sorozatból

Spin-off készül az Amerikai Horror Story sorozatból

Promóció

Az Amerikai Horror Story antológiasorozat formájában tér vissza, több ismert színész is újra felbukkan egy-egy epizódban.

Különálló történeteket mutat be az új sorozat

Promóció
- Advertisement -

Az Amerikai Horror Story sorozat népszerűsége töretlen, a tizedik évad szereplőgárdájához a Reszkessetek, betörők! sztárja, Macaulay Culkin is csatlakozott. Most újabb nagy dobásra készülnek az alkotók.

Jelenet az Amerikai Horror Story negyedik évadjából / Fotó: FX

Az alapsorozat során kiforrott recept felhasználásával spin-off készül, jelentette be az Amerikai Horror Story atyja, Ryan Murphy. Az FX tévécsatorna American Horror Stories címen tűzi műsorra az új szériát, írja a Variety.

Visszatérnek az ismerős sztárok

Az új sorozatban minden egyes epizód különálló rémtörténetet mesél majd el, ellentétben az eredetivel, amely évadonként egy-egy hátborzongató sztorit bontott ki részről-részre.

Meghalt Harry Hains, az Amerikai Horror Story színésze

Meghalt Harry Hains, a Netflix The OA című sorozatának és az Amerikai Horror Story című sorozat színésze. A mindössze huszonhét éves ausztrál színész halálának tényét édesanyja, a szintén színész Jane Badler is megerősítette. A Melbournben született Hains Londonban és New Yorkban is sokat élt, halála előtt Los Angelesben lakott, és színészi karrierje mellett modellkedett, valamint Antiboy néven zenélt is.

Egy héttel azután, hogy Murphy bejelentette a projektet, a stúdió máris zöld utat adott a produkciónak. A rajongók örömére az új sorozatban feltűnnek majd a jól ismert AHS-színészek közül néhányan, de neveket egyelőre még nem árultak el. Az FX történetében az Amerikai Horror Story volt a leghosszabb ideig futó sorozat. A befejezésnek szánt 10. szériát 2021-re kellett halasztaniuk a koronavírus-járvány miatt.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3