A Spotify legújabb podcastjében DC szuperhősök a sztárvendégek 

A Spotify nemrégiben bejelentette, hogy szerződést kötöttek a DC Comics-szal és a Warner Bros-szal. Az ikonikus szuperhősök egy podcast keretein belül beszélgetnek majd. 

Fiktív podcast

A Spotify régóta szeretne az első számú streaming platformmá válni, ennek érdekében pedig hatalmas összegeket áldoznak izgalmas projektek egész sorozatára. Elmondásuk szerint nehéz jelentős nyereségre szert tenni, ha csak kis körű szolgáltatókkal dolgoznak együtt, míg a podcast műsorok erőteljesebb pozíciót biztosítanának az oldal működtetőinek. 

dc szuperhosok podcast
A DC szuperhősei / Képünk illusztráció

A Spotify ennek érdekében szerződést kötött a DC Comics-szal és a Warner Bros-szal, hogy egy új beszélgetős műsor keretein belül ikonikus szuperhősök vegyék kezükbe a mikrofont. A készülő podcast-sorozatban többek között Batman, Harley Quinn, Superman és Wonder Woman is hallható lesz, írja a BBC. 

Sikeres vállalkozás?

A felsorolt szuperhősök mellett a valóságshow sztár, Kim Kardashian is a színre lép. Az alkotók szerint a fiktív témákat feldolgozó műsorok most reneszánszukat élik, így a DC karaktereit felsorakoztató program időzítése tökéletes. 

Hiányzik a könyvtárak nesze? Itt egy Spotify-lejátszási lista, ami megnyugvást ad

Mindegy, hol élsz, legyen az New York vagy Budapest, a könyvimádók mindennapjainak része a könyvtár, azokhoz köthető zajok hada. A koronavírus-járvány miatt viszont biztosan hiányzik az életükből. A New York Public Library azonban gondolt egyet, és Spotify-on összeállított egy listát, amelyen mindenféle hangulatot idéz meg, írja az Electric Lit .

A műsor az előfizetők és az alkalmazást anélkül használók köre számára is elérhető lesz. A Spotify ezen lépése sikeres elképzelésnek tűnik, ami jelentős anyagi bevételt is biztosít a platform számára. Az oldal korábban Joe Rogannal, a YouTube egyik legbefolyásosabb podcast szerkesztőjével is szerződést kötött, melyben foglaltak szerint Rogan műsora kizárólag a platformjukon lesz elérhető. 


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból