A Squid Game-re emlékeztető tábla lepte meg a brit autópályán utazókat

A brit rendőrség közleményben jelezte, hogy a Squid Game-re emlékeztető tábla valójában nem áll összefüggésben a sorozattal, és a középpontjában álló játékkal.

A sorozat szimbólumai jelentek meg az autópálya szélén

Nagy meglepetés érte a Squid Game sorozat rajongóit, amikor új tábla jelent meg az angliai M4 autópályán, írta a 24.hu. A közlekedési táblán egy háromszög, egy négyzet és egy kör látható, csakúgy, mint a dél-koreai sorozatban.

A Squid Game sorozatban a szereplők élet-halál harcot vívnak a busás nyereményért, és a brutális játékban a közlekedési táblán is ábrázolt szimbólumok is fontos jelentőséggel bírnak.

A rendőrség közölte, a táblának nincs köze a Squid Game-hez

A kilencrészes alkotás végigsöpört az egész világon, és rövid idő alatt a Netflix legnézettebb sorozatává vált százmilliót is meghaladó nézőszámával.

TVP Roads Policing on Twitter: "Evening all, So, We can confirm that by following this signage from the M4 Junction 5 in @TVP_Slough will not lead you to the popular @netflix series #SquidGameIt's just directions for diversion routes during the roadworks...phew! #P6110 pic.twitter.com/eIGcMJPuzf / Twitter"

Evening all, So, We can confirm that by following this signage from the M4 Junction 5 in @TVP_Slough will not lead you to the popular @netflix series #SquidGameIt's just directions for diversion routes during the roadworks...phew! #P6110 pic.twitter.com/eIGcMJPuzf

A helyi rendőrség Twitter-oldalán jelezte a rajongóknak, az új tábla nem áll összefüggésben a sorozattal, csupán egy útépítés miatti terelés útvonalát jelzi.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk