Már csak altatóval tud aludni a koreai férfi a hívások miatt, akinek a száma szerepelt a Squid Game sorozatban

A dél-koreai férfihez tartozik a telefonszám, ami a Squid Game-ben szerepel. A Netflix sorozatának népszerűsége miatt napi négyezer hívást kap, gyakran az éjszaka közepén.

A Squid Game váratlan nehézséget okozott a dél-koreai férfinak

A sorozatban a szereplők egy játékban szerepelnek, amiben az életüket kockáztatják, a hatalmas összegű nyeremény reményében. Az első epizódban, egy névjegykártyán szerepel a telefonszám, aminek tárcsázásával lehet részt venni a játékban. Ezt kezdték hívogatni a rajongók, és mindenki meglepetésére a szám valóban él.

A szám tulajdonosa azonban nagyon nem örül a furcsa véletlennek, napi négyezer telefonhívást kap, sokáig azt sem tudta, miért, amíg az egyik telefonáló el nem magyarázta neki, honnan szerezte meg a számot. A hívások nagyrésze hajnalban érkezik, és annyi stresszt okozott a férfinek, hogy már altató nélkül nem tudja átaludni az éjszakát, írta a 24.hu.

A férfi elmondása szerint munkája miatt nem tudja lecserélni a telefonszámot. A Squid Game készítői is felvették vele a kapcsolatot, hogy közösen megoldást találjanak a problémára. Egy dél-koreai politikus meglátta a lehetőséget a történetben, és 26 millió forintnak megfelelő összeget ajánlott a férfinak telefonszámért.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk