Elkészült a várva várt élőszereplős Squid Game egy youtubernek köszönhetően

Biztos sokan eljátszottak a gondolattal, hogy vajon milyen lenne élőben a Squid Game, most egy tehetős youtuber meg is valósította.

Pénznyeremény volt a tét

A Squid Game szeptemberben jelent meg a Netflixen, ami szinte robbanásszerű sikert aratott. A koreai sorozat középpontjában egy hatnapos sorjáték áll, amit több száz szegény résztvevő próbál végigcsinálni pénznyeremény fejében, de természetesen ez nem a legegyszerűbb.

Legutóbb egy halloween-i buli tematikája inspirálódott a sorozatból, most pedig egy amerikai youtuber, Mr. Beast megrendezte a játékot 456 versenyzővel. A sorozatban ha valakinek nem sikerült teljesítenie a feladatot, meghalt, de ez természetesen a valóságban nem volt következmény.

Kapcsolódó cikk

Emellett voltak még változtatások, a Noizz például arról számolt be, hogy a győztest nem a címadó Squid Game-mel döntötték el, hanem székfoglalóval. Az a játékos pedig 456 ezer dollárral (150 millió forint) gazdagodott.

Mr. Beast hatalmasat kaszál a videóval

Hirdetések

November 24-én került ki a videó, ami azóta több mint 61 millió megtekintésnél jár. A YouTube 2-5 dollár között szokott fizetni megtekintésenként, ami annyit tesz, hogy a tartalomgyártó körülbelül 300 ezer dollárt keresett eddig. Tekintve, hogy az első 24 órában 30 milliónál járt a kattintások száma, ez a szám még nőni fog az elkövetkezendőkben.

A műsor sikere nem csak a megtekintésekben mutatkozik meg, hanem a kommentszekcióban is csupa pozitív dolgot írnak a nézők. Dicsérik a látványelemeket és azt, hogy Mr. Beast mennyi energiát beleölt az elkészítésébe.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet