A ’30-as és ’40-es évek legnagyobb komédiásainak életét dolgozza fel a Sony Pictures Classics új filmje. Most az előzetesét is megnézheted: Jön az új Stan és Pan!

A Stan & Ollie címmel kerül mozikba a jövő év elején a két legendás nevettető életrajzát feldolgozó film. Tehát nem egy Stan és Pan film remake-jéről van szó, hanem sokkal inkább Oliver Hardy (Pan) és Stan Laurel (Stan) színészek életének feldolgozásáról.

Stevecooganjohncreillyasstanollie2
John C. Reilly És Steve Coogan, Mint Stan És Pan / Sony Pictures

Pan karakterét John C. Reilly alakítja, míg vékonyabbik társát Steve Coogan kelti életre. Megismerhetjük az egykori két színész színfalak mögötti barátságába és az ikonikus karaktereikhez fűződő viszonyát.

Minden cukiságok őse, Walt Disney elveszettnek hitt rajzfilmje került elő!

Uploaded by AndsterThePancer on 2011-01-27. A Neck ‘n’ Neck című epizód kópiája Yasushi Watanabe anime történész birtokában volt, aki 70 évvel ezelőtt vásárolta azt, de csak most fedezte fel micsoda kincs birtokában van. David Bossert könyvet jelentetett meg az Oswald the Lucky Rabbit: The Search for the Lost Disney Cartoons (Az elveszett Disney rajzfilmek keresése) címmel.

A kövér fickó és vékony cimborájának humoros történetei, akkora sikert arattak annak idején, hogy tucatnyi film készült a komikus duóval. Stan Laurel 1961-ben még tiszteletbeli Oscar-díjat is kapott filmvígjátékok területén tanusított kreativitásának elismeréséért.

A két komikust alakító színész sem kevésbé tehetséges mint elődjeik, hiszen mindkettőjük kapott már Oscar-jelölést. John C. Reilly a klasszikus musicalben a Chicago című filmben nyújtott alakításáért jelölték a legnagyobb filmes elismerésre.

Stan & Ollie | Official US Trailer HD (2018)

Directed by: Jon S. Baird Screenplay by: Jeff Pope Starring: Steve Coogan, John C. Reilly, Nina Arianda, Shirley Henderson Laurel & Hardy, one of the world’s…

Reilly számára nagy kihívást jelentett a több mint 120 kg-os Hardy fizikai megjelenítése, hiszen Ő nem akart ekkora súlytöbbletet magára szedni. Így a forgatás előtt minden nap speciális protézisekkel és sminkkel oldották meg, hogy hitelesen alakíthassa a nagydarab nevettetőt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem volt egyszerű, de nem számít. Meg kellett csinálni, hogy életre kelthessem őt [/perfectpullquote]

– nyilatkozta Reilly.

Reilly szerint Oliver Hardy egy valódi úriember volt, aki nagy tisztelője volt a női nemnek. Amellett, hogy romantikus személyiség volt nem vetette meg a finom ételeket sem.

Olivire Hardy Stan Laurel
Oliver Hardy És Stan Laurel/ Getty

A nehéz kosztüm viselése nagyon megterhelő volt a színész számára. Gyakran kellett szünetet tartania a forgatás alatt, de ez segített neki, hogy átélhesse azt, milyen nehéz lehetett Oliver számára ilyen adottságokkal színészkedni. Reilly a szerep után már nagyobb empátiát érez kövér embertársai iránt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Számomra megvolt az a luxus, hogy a forgatás végén levehettem a jelmezt, de Oliver ebben élte az életét. Ez nagy együttérzést keltett bennem az életével kapcsolatban[/perfectpullquote]

– árulta el John C. Reilly.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet