Vajon Stan Lee cameózik a Pókember: Idegenben filmben?

Stan Lee képregényguru tavaly novemberben hunyt el, de több Marvel-produkció is rögzített vele cameojeleneteket, így feltűnt Bosszúállók: Végjátékban is.

Van egy ember, aki többször szerepelt a Marvel Mozis Univerzumban, mint bárki más. Természetesen a képregénylegendáról, Stan Lee-ről van szó, aki részt vett a Pókember, a Fantasztikus négyes, az X-Men és a Hihetetlen Hulk megalkotásában is. Az elmúlt évtizedeken kisebb cameoszerepek erejéig fel is tűnt a legtöbb Marvel-filmben.

Stan lee cameo
Stan Lee szívesen vállalt kisebb szerepeket az általa kreált karakterekről szóló filmekben / Fotó: Info Melayu

Persze Lee sem ugrott be mindegyikbe – nem láthattuk őt A megtorló és az Elektra jelenetei között sem. Az elmúlt időszakban, ha egy Marvel-filmre ültél be a moziba, akkor jó eséllyel számíthattál rá, hogy meglátod őt a mozivásznon. Az alábbi összeállításban megtekinthető Stan Lee néhány filmes feltűnése:

https://www.youtube.com/watch?v=uKgDgfiI8HA

Sajnos Stan Lee a múlt évben hunyt el, ez azt jelenthette, hogy vége van a cameoszerepeinek is. Ennek ellenére mégis feltűnt mindkét Marvel kapitányban és az idei Bosszúállók: Végjátékban is. Így joggal feltételezhető, hogy halála előtt több cameojelenetet is rögzíthettek vele a későbbi filmekhez.

A Pókember: Idegenben filmről viszont kijelenthető, hogy nem szerepel benne. Tehát a Stan Lee cameo-korszak a Végjátékkal lezárult.

Egy interjúban a Pókember: Idegenben rendezője, Jon Watts megerősítette, hogy nem rögzítettek jeleneteket Stan Lee-vel, a mester rossz egészségi állapota miatt, írja a The Wrap. A filmet 2018. július 2-án kezdték forgatni, a képregényguru pedig 2018. novemberében hunyt el.

Halála előtt Stan Lee új szuperhőst alkotott, a nevét is tudni lehet

Stan Lee alig néhány napja hunyt el 95 éves volt, tüdőgyulladásban. Ez azt is jelentette a szuperhős-rajongóknak, hogy nem lesz új karakter a Marvel-univerzumban. Azonban Stan Lee lánya a TMZ-nek adott interjújából kiderült, hogy az apja halála előtt egy új hős megalkotásán dolgozott. Mint megtudtuk, Dirt Man a karakter neve, aki J.

Így Lee, a jelenleg mozikban futó X-Men: Sötét Főnix című Marvel-filmben sem szerepel már.

X-Men: Sötét Főnix (16) – hivatalos szinkronizált előzetes #2

Néha szeretnél olyasmit hinni egyesekről, ami nem igaz. Az X-Men befejező része 2019. június 6-tól a mozikban! Web: http://www.forumhungary.hu/x-men-sotet-fo…

Tehát a Bosszúállók: Végjáték a Lee cameo-korszakának lezárása, amely a film sikerét tekintve a mester életművéhez méltó befejezése.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból