Az Ázsia Expressz győztes párosának magánélete körül még mindig nagy a fennforgás és egymás után érkeznek nyilatkozataik.

Nem egyszerű történet

Mint beszámoltunk róla, Horváth Gréta nem rég osztotta meg követőivel, hogy véget ért házassága férjével, Meggyes Dáviddal, akivel együtt megnyerték az Ázsia Expressz egyik szériáját. Azóta Stana Alexandra is többször a nyilvánosság elé állt, elmondta, hogy saját házassága miért ment tökre, illetve véget vetett azoknak a találgatásoknak is, hogy ki lehet Meggyes Dávid új párja.

Mint kiderült, Dávid többször is hűtlen volt egykori párjához, és ezt Horváth Gréta nem fogadta könnyen, mint beszámoltunk róla, volt egy eset, amikor felgyújtotta Dávid ruháit.

Alexandra ezúttal a Hot magazinnak nyilatkozott, őszintén vallva arról, mit is gondol erről az egészről.

Nem az van, amit a nyilvánosság gondol

Először egy megnyitón találkoztak, ahol Dávid megszólította és gratulált a Dancing with the Stars műsorbeli szerepléséhez, de csak ennyi történt. Később egy véletlen folytán egy bevásárlás alkalmával futottak össze, akkor Dávid meghívta egy baráti kávéra – írta a Blikk.

Akkor még nem gondoltam bele többet, és szerintem ő sem. Jól sikerült, nagyon sok mindenről beszélgettünk, hamar egy hullámhosszra kerültünk. Sajnálom, hogy a nyakába zúdítanak mindent, és rossz színben tüntetik fel, pedig soha nem írt nekem tolakodó üzeneteket. Amint éreztük, hogy itt már alakulhat valami, hazament, és elmondta Grétának, hogy szeretne elköltözni

– mesélte a táncművész a megismerkedésük történetét.
Ezek után nem gondolja, hogy elszerette volna párjától Dávidot, hiszen egy nem működő kapcsolatból lépett ki, nem élt párhuzamos életet.

Hozzátette, még nem pontos kijelentés az, hogy együtt vannak, mivel csak egy hónapja sodorta össze őket az élet. Majd meglátják, mi alakul ki ebből, nem kötelezik el magukat. Alexandrát az fogta meg leginkább Dávidban, hogy lazán tudtak beszélgetni, hasonló a humoruk, illetve, hogy a realitás talaján áll.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet