Autentikus környezetben nyílik meg a Star Wars-kiállítás Budapesten

George Lucas filmrendező 1977-ben alkotta meg a Csillagok háborúja univerzumát. A filmláncolat immár több mint 40 éve száguld töretlen sikerrel, generáción átívelő népszerűsége szinte páratlan.

Több éves előkészítő munka eredményeként 2019 decemberében mutatják be a mozik a Csillagok háborúja 9. epizódját, Skywalker kora címmel. A filmpremierhez kapcsolódva rendezik meg Magyarországon is a Csillagok háborúja – The Fans Strike back gyűjtői kiállítást.

csillagok háborúja kiállítás star wars kiállítás budapest
Csillagok háborúja kiállítás / Fotó: Let’s Go Company

A Daniel Prada és a LetsGo Company által összeállított, több mint 600 eredeti darabból álló kollekció 10 kamionnal érkezik egyenesen Párizsból Budapestre, a Bálnába.

A kiállítás autentikus környezetben, közel 1500 négyzetméteren vezeti végig a látogatókat a sorozat cselekményén. A tárlat elemei hivatalos és gyűjtői darabok, illetve profi művészek és szakemberek egyedülálló munkái. A kiállításon különleges audiovizuális effektek is felelevenítik a Csillagok háborúja ikonikus világát.

Harrison Ford és Mark Hamill is megnyitotta az új Star Wars-látványosságot

A Disney új látványosságát egy rock koncerthez hasonló ceremóniával nyitották meg Brie Larson, Kevin Feige és a Lucasfilm képviselőjének Kathy Kennedy nek a részvételével. A Millenium Falcon látványos beindításával nyitotta meg kapuit a Star Wars: Galaxy’s Edge. Harrison Ford volt az egyik meglepetés vendége az anaheim-i Disneyland új attrakciójának, írja a The Hollywood Reporter .

A Csillagok háborúja – The Fans Strike back kiállítás különlegessége a több űrhajóból álló virtual reality élménysarok és a Jedi kiképző ring. A virtual reality teremben több űrcsatát is átélhetnek a látogatók, majd az izgalmakat egy igazi űrbárban pihenhetik ki.

csillagok háborúja kiállítás star wars kiállítás budapest2
Csillagok háborúja kiállítás / Fotó: LetsgGo ompany

A Csillagok háborúja – The Fans Strike back egyedülálló díszletében életre kel a Csillagok háborúja univerzum, felelevenednek a „réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…” élő szereplők.

Ez az R2-D2 kávéfőző a tökéletes robot arra, hogy jól induljon a napod

A Star Wars-ból ismerős R2-D2 robot készítheti a kávénkat reggelente, írja a My Modern Met . Bár egy friss kutatás szerint kamu, hogy a reggeli kávé élénkít. De kit érdekel, ha a Star Wars robotja főzi nekünk a jó feketét?! A barátságos robot biztosan boldog, hogy az embereknek készíthet kávét.

Találkozhatunk a filmből jól ismert – Chewbacca, Yoda, R2D2, C-3PO, a Sithek, Darth Vader és további sok más főszereplő és szereplő – életnagyságú figurájával, megcsodálhatunk százharminc limitált kiadású figurát, és több mint harminc ember méretű páncélzatot is.

Lélegzetelállító a hatalmas csillagromboló kapitányi hídja, az óriási termetű Jabba, a hutt, a négy méter magas Rancor, a nyolc méteres Palpatine trónterem és az Anakin Skywalker kilenc méter hosszú légifogata is.

A látogatók megtekinthetnek egy mitikus fegyverekből álló kollekciót, de a kézi készítésű diorámák és sisakok is lenyűgözőek.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A kiállítás green box fotóstúdiójában a választott kedvenccel fotókat lehet készíteni.

Facebook-eseményITT

Időpont:2019. szeptember 15. – december 31.

Helyszín:Bálna, Budapest

Jegyár:3. 400 HUF-tól

Jegyigénylés: ITT


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból