Online rendezik meg a Star Wars-napot a rajongóknak

Online rendezik meg a Star Wars-napot a rajongóknak

Online kerül megrendezésre idén a hagyományos Star Wars-nap a koronavírus-járvány miatt. Az eseményt szervező ReedPop május 4-én és 5-én élő közönségtalálkozókat is ígér a rajongóknak közösségi média platformjain.

May the 4th Be With You

A Star Wars-filmek jól ismert, “az erő legyen veled”-szlogenjéről elnevezett Star Wars-nap a May the 4th Be With You címen fut, másnap pedig a Revenge of the 5th címmel folytatódik a program – számolt be a The Hollywood Reporter.

/ Fotó: Techniquest

A kétnapos online eseménysorozaton az űrsaga rajongói egyebek mellett a Star Wars: A klónok háborúja és a Star Wars: Lázadók című animációs sorozatok epizódjait kommentálhatják élőben a Twitteren.

Star Wars-rajongók virtuális kánaánja

A szervezők virtuális közönségtalálkozókat is rendeznek a sorozatok íróival és a szereplőket megszólaltató színészekkel. Az érdeklődők kvízjátékokban és más nyereményekkel kecsegtető játékokban is kipróbálhatják Star Wars-univerzummal kapcsolatos tudásukat.

12 érdekesség a Star Wars: Skywalker koráról, amit érdemes tudnod

A -rajongók rajongók már számolják a napokat az új trilógia befejező epizódjának a premierjéig. Összegyűjtöttük a legfontosabb tényeket a Star Wars: Skywalker kora című filmmel kapcsolatban. Az új rész és az Utolsó Jedik eseményei között eltelt valamennyi idő, de azt Abrams sem árulta el, hogy pontosan mennyi.

A nemzetközi Star Wars-napot évente május 4-én tartják a filmsorozat rajongói számára.

A Star Wars jogtulajdonosa, a Disney vállalat a napokban jelentette be, hogy a koronavírus-járvány miatt karanténba kényszerült rajongókat május 4-én ajándékkal lepi meg.

A tervezettnél két hónappal korábban elérhetővé teszi Disney+ streamingszolgáltatásán a Star Wars: Skywalker kora című filmjét. A Deadline értesülése szerint aznap debütál a szolgáltatáson a The Mandalorian című sorozatról készült dokumentumszéria és a Star Wars: A klónok háborúja sorozat befejező része is.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Követem>Events > Követem > Online rendezik meg a Star Wars-napot a rajongóknak
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból