Kiszivárgott a Star Wars: Skywalker kora forgatókönyve, a takarító találta meg

Az új Star Wars, a Skywalker kora forgatókönyve kiszivárgott, ugyanis az egyik színész az ágya alatt hagyta és a takarító megtalálta.

J.J. Abrams nyilatkozott a Los Angeles Times-nek, amelyből kiderült, kiszivárgott a az egyik első forgatókönyv a Star Wars: Skywalker kora filmjének. Az okát is megosztotta, miszerint az egyik színész elhagyta a hotelben.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Elég idegesek az ilyesmivel kapcsolatban, úgyhogy csak fizikai példányt adtak ki, és őrületes másolhatatlan papírra nyomták [a forgatókönyvet]. Aztán az egyik színészünk – meg szeretném mondani, hogy ki, de nem fogom – az ágya alatt hagyta, és egy takarító találta meg. Az továbbadta, és így kötött ki az Ebayen.[/perfectpullquote]

– mondtaa rendező, J.J. Abrams a Los Angeles Timesnak.

star wars skywalker kora forgatókönyv film
Star Wars: Skywalker kora / Fotó: Walt Disney Studios

Szerencsére a Disney észnél volt, meglátták a hirdetést, és sikerült megszerezniük.

Hogyan térhet vissza a halálból Luke Skywalker??

A Star Wars: Az utolsó Jedik legmegosztóbb eseménye Luke Skywalker halála volt. A legtöbb rajongó értetlenül kiáltott fel: „Miért kellett a karakternek meghalni?” vagy „Miért nem volt sokkal epikusabb halála?” De a legújabb Star Wars-film előzetes, azt sugallja, hogy Skywalker mégsem marad sokáig halott.

Magyarországon december 19-én érkezik a mozikba a franchise új része, a főszerepekben Daisy Ridley-t, Oscar Isaace-t és John Boyegá-t láthatjuk.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból