Nézem Film Hogyan térhet vissza a halálból Luke Skywalker?

Hogyan térhet vissza a halálból Luke Skywalker?

Promóció

Hogyha Palpatine császárnak sikerült kijátszania a halált, talán Rey arra törekszik, hogy egykori mesterét feltámassza a The Rise of Skywalker című Star Wars-filmben.

Promóció

A Star Wars: Az utolsó Jedik legmegosztóbb eseménye Luke Skywalker halála volt. A legtöbb rajongó értetlenül kiáltott fel: „Miért kellett a karakternek meghalni?” vagy „Miért nem volt sokkal epikusabb halála?”

Mark Hamill visszatérhet Luke Skywalker szerepében? / Fotó: Disney

De a legújabb Star Wars-film előzetes, azt sugallja, hogy Skywalker mégsem marad sokáig halott.  Újabb találgatásokra ad okot Mark Hamill megformálta Luke visszatérésével kapcsolatban az a tény, hogy Palpatine is visszatér. Lehetséges, hogy Ő és Luke valahogy visszatérnek a másvilágról az Erő segítségével?

Palpatine-nak sikerült kijátszania a halált és a szépséget is / Fotó: Disney

A Sith-ek bosszúja című epizódban a Hayden Christensen által játszott  Anakin Skywalker számára felcsillantják a halál kijátszásának lehetőségét, ez az, ami végül a sötét Erő irányába mozdítja el a karakter.

Star Wars: Revenge of the Sith – Anakin transforms into Darth Vader

Scene from “Star Wars III: Revenge of the Sith”

Ha Palpatine-nek sikerült visszatérnie a halálból, akkor egy másik szereplőnek miért ne sikerülhetne? – teszi fel a kérdést a The Hollywood Reporter. Lehetséges, hogy Rey számára annyira hiányzik mestere, hogy képes a sötét Erő segítségével feltámasztania őt?

Leia hercegnő már biztosan visszatér az új Star Wars-részben / Fotó: Fox

Nem csak Rey az egyetlen, aki megpróbálhat visszahozni a halálból egy Skywalkert. Lehetséges hogy az Adam Driver által megszemélyesített, Vader-imádó Kylo Ren próbálja meg feltámasztani nagyapját, Anakin Skywalkert, azaz Darth Vadert? Reynek pedig a megfelelő erővel rendelkező harcostársra van szüksége a saját oldalán.

Megérkezett a Star Wars új részének előzetese, Carrie Fisher is feltűnik benne

Star Wars Ünnnepségre gyűlt össze a Lucasfilm projektje mögött álló csapat Chicagoban, ahol hivatalosan elérhetővé tették a Star Wars: The Rise of Skywalker című film előzetesét, A filmben Stephen Colbert humorista is közreműködött. Egy évnyi találgatás után a komikus Colbert, a Lucasfilm vezetője, Kathleen Kennedy és J.J.

A The Rise of Skywalker első előzetese rengeteg kérdést vetett fel, amiken a kíváncsi rajongók rágódhatnak, egészen addig amíg megkapják a választ a mozikban. Erre még decemberig sajnos várniuk kell.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3