Hogyan térhet vissza a halálból Luke Skywalker?

Hogyha Palpatine császárnak sikerült kijátszania a halált, talán Rey arra törekszik, hogy egykori mesterét feltámassza a The Rise of Skywalker című Star Wars-filmben.

A Star Wars: Az utolsó Jedik legmegosztóbb eseménye Luke Skywalker halála volt. A legtöbb rajongó értetlenül kiáltott fel: „Miért kellett a karakternek meghalni?” vagy „Miért nem volt sokkal epikusabb halála?”

luke skywalker mark hamill star wars
Mark Hamill visszatérhet Luke Skywalker szerepében? / Fotó: Disney

De a legújabb Star Wars-film előzetes, azt sugallja, hogy Skywalker mégsem marad sokáig halott.  Újabb találgatásokra ad okot Mark Hamill megformálta Luke visszatérésével kapcsolatban az a tény, hogy Palpatine is visszatér. Lehetséges, hogy Ő és Luke valahogy visszatérnek a másvilágról az Erő segítségével?

palpatine star wars episode 9
Palpatine-nak sikerült kijátszania a halált és a szépséget is / Fotó: Disney

A Sith-ek bosszúja című epizódban a Hayden Christensen által játszott  Anakin Skywalker számára felcsillantják a halál kijátszásának lehetőségét, ez az, ami végül a sötét Erő irányába mozdítja el a karakter.

Star Wars: Revenge of the Sith – Anakin transforms into Darth Vader

Scene from “Star Wars III: Revenge of the Sith”

Ha Palpatine-nek sikerült visszatérnie a halálból, akkor egy másik szereplőnek miért ne sikerülhetne? – teszi fel a kérdést a The Hollywood Reporter. Lehetséges, hogy Rey számára annyira hiányzik mestere, hogy képes a sötét Erő segítségével feltámasztania őt?

lea organa carrie fisher star wars episode 9
Leia hercegnő már biztosan visszatér az új Star Wars-részben / Fotó: Fox

Nem csak Rey az egyetlen, aki megpróbálhat visszahozni a halálból egy Skywalkert. Lehetséges hogy az Adam Driver által megszemélyesített, Vader-imádó Kylo Ren próbálja meg feltámasztani nagyapját, Anakin Skywalkert, azaz Darth Vadert? Reynek pedig a megfelelő erővel rendelkező harcostársra van szüksége a saját oldalán.

Megérkezett a Star Wars új részének előzetese, Carrie Fisher is feltűnik benne

Star Wars Ünnnepségre gyűlt össze a Lucasfilm projektje mögött álló csapat Chicagoban, ahol hivatalosan elérhetővé tették a Star Wars: The Rise of Skywalker című film előzetesét, A filmben Stephen Colbert humorista is közreműködött. Egy évnyi találgatás után a komikus Colbert, a Lucasfilm vezetője, Kathleen Kennedy és J.J.

A The Rise of Skywalker első előzetese rengeteg kérdést vetett fel, amiken a kíváncsi rajongók rágódhatnak, egészen addig amíg megkapják a választ a mozikban. Erre még decemberig sajnos várniuk kell.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból