Megérkezett a Star Wars új részének előzetese, Carrie Fisher is feltűnik benne

Megjelent a Star Wars: The Rise of Skywalker előzetese, és egy nap alatt majdnem 15 millióan nézték meg a YouTube-on.

Star Wars Ünnnepségre gyűlt össze a Lucasfilm projektje mögött álló csapat Chicagoban, ahol hivatalosan elérhetővé tették a Star Wars: The Rise of Skywalker című film előzetesét, A filmben Stephen Colbert humorista is közreműködött.

a legújabb csillagok háborúja film
The Rise of Skywalker / Fotó: Wired

Egy évnyi találgatás után a komikus Colbert, a Lucasfilm vezetője, Kathleen Kennedy és  J.J. Abrams filmrendező bemutatta a Star Wars: The Rise of Skywalker első hivatalos mozielőzetesét a chicagói Star Wars Ünnepségen összegyűlt tömeg előtt – tudósított a The Hollywood Reporter.

palpatine visszatér az új star warsban Ian McDiarmid
Ian McDiarmid visszatér a Star Wars befejező részében/ Fotó:The Star Wars Underworld

A számos meglepetés közül az egyik, hogy a Ian McDiarmid által játszott, halottnak hitt gonosz karakter, Palpatine visszatér, hiszen az ő nevetése hallható ez előzetes végén. A trailer levetítése után a színész is végigsétált a színpadon.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A film egyébként a három trilógia lezárása is lesz egyben, de önálló filmként is működnie kell[/perfectpullquote]

– nyilatkozta Abrams, a film rendezője.

A néhai Carrie Fisher is feltűnik a filmben, hiszen a 2015-ben forgatott Star Wars: Az ébredő erő során felvett, de nem használt jeleneteket használta fel Abrams. Colbert rá is kérdezett, hogy miként tudták a sztár halálával keletkezett űrt kitölteni.

Kedvenc daluk eléneklésével emlékezett meg Carrie Fisher-ről a lánya – ContextUs

Billie Lourd az Instagram-ot használta, hogy tisztelegjen édesanyja Carrie Fisher emléke előtt a halálának 2 évfordulójából. A színésznő lánya Billie Lourd egy Jackson Browne számot a These days-t saját maga előadásában posztolta az Instagram oldalán. A színésznő karácsony másnapjának estéjén posztolta a videót a Jackson Browne-dalt, zongorakísérettel. – írta a videó leírásában.

„Nem tudtuk. Nem pótolhattuk őt miután meghalt. Furcsa módon mikor újranéztük Az ébredő erő során felvett és nem használt jeleneteit, egyszerűen adta magát, hogy miként használhatjuk fel azokat a történetében” – fejtette ki Abrams.

billy dee williams visszatér a star warsba
Billy Dee Williams / Fotó: Vanity Fair

Billy Dee Williams az 1983-as Jedi visszatér óta először tér vissza Lando Calrissian szerepébe.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Lando soha nem is hagyott el engem [/perfectpullquote]

– válaszolt mosolyogva Williams Colbert kérdésére a visszatérésről.

A franchise egyik új karaktere, Jana is lelepleződött, akit Naomi Ackie alakít. „Nagyon izgatott vagyok, hogy az eredeti csapat együtt keveredik egy új epikus kalandba és, hogy Jana-ként ennek részese lehetek” – mondta Ackie. Colbert azt is elárulta, hogy a színésznő Lando lányát fogja alakítani.

Star Wars: The Rise of Skywalker – Teaser

Every generation has a legend. Watch the brand-new teaser for Star Wars: The Rise of Skywalker.

A The Rise of Skywalker forgatása tavaly augusztusban kezdődött és idén februárban került dobozba. Ez lesz az utolsó fejezete a kilenc filmből álló Skywalker-saga sorozatnak, amely az 1977-es Star Wars-szal indult.

Mark Hamill / Kép: NME

A filmben továbbá szerepelni fog még  Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Keri Russel és a Logan filmből ismert Richard E. Grant is. Ők csatlakoznak majd az eredeti Star Wars-színészekhez, mint Mark Hamillhez és a C-3PO-t alakító Anthony Danielshez.

Már csak december 19-ig kell kibírni, hogy láthassuk a legújabb Star Wars-részt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból