Annyira sok a megrendelője, hogy nem győzi a fingásait befőttes üvegbe tenni. Sok babot eszik, hogy teljesítsen.

Több mint 140 millió forintot keresett egy hét alatt

Stephanie Matto, az ausztál 90 Day Fiancé (90 napos vőlegény) című reality műsor egykori szereplője gondolt egyet, és a szellentését befőttes üvegbe zárta, hogy eladja, írta meg a BuzzFeed.

@stepankamatto

Don’t hate the player! Hate the game! #90dayfiance #90daysinglelife #ASOSChaoticToCalm #VansCheckerboardDay

♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

Matto nemrég töltött fel egy videót a TikTok-oldalára Egy nap a lány életéből, aki befőttes üvegben adja el a fingját címmel. A videót már több mint 6 millióan tekintették meg cikkünk megjelenéséig.

@stepankamatto

Now the only question remaining… did I really poot 97 times in 2 days? Leave your theories below! 😉❤️ #90dayfiance #NBCAnnieLive #DealGuesser

♬ Take Me to Pluto – idonthateyou

A videói között keresgélve találhatunk egy másikat is, amelyben arról beszélt, hogy mindössze egy hét alatt több mint 45 ezer dollárt kereset az ötletével és persze a fingjával. Ez átszámolva nagyjából 140 millió forintnak felel meg. Tehát úgy tűnik, talált egy piaci rést.

A fingjának eladása piaci résnek bizonyult

A BuzzFeed megkereste a nőt, aki elárulta, miért vágott ebbe az igencsak érdekes üzletbe.

Azt hiszem, a fő motivációm a pénz volt, de arra is gondoltam, hogy ez egy vidám reklámlépés lesz, amely sok ember figyelmét felkelti

– mondta a hírportálnak Matto, aki hozzátette, “határozottan bevált”.

A valóságshow-k, YouTube-on való posztolás és a könyvek írása mellett Matto saját, felnőtteknek szóló, rajongói előfizetéses oldalának, az Unfiltrdnek. 

“Az elmúlt néhány hónapban a saját, felnőttbarát platformomon való munkám során nagyon tudatosítottam a különböző típusú rések és piacok iránt” – mondta. “Az évek során kaptam néhány üzenetet férfiaktól és nőktől egyaránt, akik meg akarják vásárolni a hordott melltartóimat, bugyimat, hajam, fürdővizemet stb. Azt hittem, hogy a fing egy szuper rés, de egyben valami szórakoztató, furcsa és más is! szinte újdonságként!” – tette hozzá.

Mindent megtesz, hogy a lehető legnagyobb élményt kapják a vásárlói

De hogyan néz ki a kifizetődő üzlet folyamata? Matto elmondta, hogy szigorú diétát követ, de olykor megenged magának 1-2 “csaló napot” minden héten. Azokon a napokon eszik olyan ételeket, amelyekről tudja, “gázosabb” lesz. Azt is hozzátette, hogy szereti a “termékét” kombinálni olyan illatokkal, amelyek közel állnak hozzá, így az üvegekbe belefúj egy-egy kedvenc parfümjéből is, hogy a vásárló a “lehető leglenyűgözőbb élményben” részesüljön. Sőt, minden üvegbe egy kis szövetszirmot vagy virágot tesz, mert “esztétikus és lehetővé teszi, hogy az illat hozzátapadjon és tovább tartson”.

Kapcsolódó cikk

Jellemzően azok az emberek vásárolják a “termékét”, akik szeretik a furcsaságokat gyűjteni, és őt vagy a korábban említett valóságshow-ért rajonganak rajonganak!”

A múltban a rajongók egy része túl messzire ment el, és mint mondta Matto, üldözőbe is vették őt. Emiatt felkészült a “kockázatokra”, amely a “piacon való részvétellel” jár. 

Ijesztő, de kockázatos, ami ezzel a munkával jár, de megtanultam elfogadni, és megteszem a megfelelő óvintézkedéseket. Medvespré van mindig a házamban, illetve van ey kutyámm akit úgy képeztek ki, hogy parancsra támad. De szeretnék fegyvertartási engedélyhez is folyamodni

– mondta jövőbeli terveiről a milliomossá vált nő.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet