Az nem tetszett Stephen Colbertnek, hogy Donald Trump beszólt két újságírónak is, mert kellemetlen kérdéseket mertek feltenni neki.

A karantén idején is megy tovább a show  

Stephen Colbert, az amerikai CBS csatornán futó The Late Show műsorvezetője keddi adásában Donald Trump sajtótájékoztatójának ment neki, valamint kritizálta a Wisconsin megyei Legfelsőbb Bíróságot is, írja a Rolling Stone.

Stephen Colbert Late Show Trump
Stephen Colbert Otthonában Műsort Vezet / Fotó: Cbs

Colbert, aki a járványügyi intézkedések miatt saját otthonából vezette a show-t, azzal kezdte, hogy mennyire hálás, hogy a lakásába kihelyezett kamerákkal folytathatja a műsorát, annak ellenére, hogy nem biztos benne, hogy nézi-e egyáltalán valaki.

Trump esti műsorvezetőket támadó tweetjére reagált Jimmy Kimmel és Stephen Colbert

Az amerikai elnök tehetségtelennek és gyengének nevezte az esti beszélgetőműsorok házigazdáit a Twitteren. Azon törte a fejét, vajon mit csinálnak majd a műsorvezetők, miután már nem ő lesz az elnök. Jimmy Kimmel például azon a napon Disneylandbe megy, írja a The Hollywood Reporter.

„Az is lehet, hogy a producerek nem mondanak igazat, hogy adásba is megy a felvétel. Hiába mondják, hogy a házam előtt álló közvetítőkocsiból lövik fel az űrbe a műsort  – tréfálkozott a műsorvezető, feltehetően a dolgozószobájukból.

Trump: “I’m a cheerleader for this country.”

No Description

Colbert aztán rátért Trump sajtótájékoztatójára. Az elnök keményen beszólt az őt kérdező újságíróknak. Egyikük az Egészségügyi Minisztérium főfelügyelője által készített jelentést kérte rajta számon. Trump odáig ment, hogy azt mondta az ABC riporterének, Jonathan Karlnak, hogy harmadosztályú riporter, aki soha nem fog befutni.

Vajon a koronavírus egyenlő-e a sajtó halálával? – ContextUs

A koronavírus következtében legtöbben otthonmaradásra és életmódváltásra kényszerültünk, ám nemcsak ezzel a problémával kell megküzdenünk. Súlyos, szintén az egész társadalmat érintő gondot okoz a megfelelő, hiteles forrásból való informálódás, a biztonságunk és persze a mentális egészségünk érdekében.

Trump Kristin Fisher, a Fox News újságírójának a kérdésére is csak forgatta a szemét és sóhajtozott. A nő a koronavírus-tesztek hiányára kérdezett rá, a vírus terjedésével a kevés teszt elvégzése ugyanis Amerikában is kardinális probléma.

Trump a kórházakra és az államokra hárította a felelősséget, mondván, a szövetségi kormánynak nem feladata tesztelni.

Miközben – Colbert szerint – egyértelműen a szövetségi kormány felelőssége a tesztek elvégeztetése. Trump úgy vélte, a riporternőnek inkább gratulálnia kellett volna neki a nagyszerű munkájához, ahelyett, hogy ilyen szörnyű kérdésekkel bombázza. A hölgy viszonylag simán megúszta, akár azt is mondhatta volna neki az elnök, hogy ne akarjon okosabb lenni a járványügyi szakembereknél.

Ridley Scott: Donald Trump egy narancsfejű idióta, aki felettünk áll

A koronavírus következtében nemcsak kedvenc közösségi tereink búcsúztak el egy időre és fújták le a régvárt eseményeket, de a múzeumoknak is be kellett zárnia, valamint a filmipar is leállt. Olyan ágazatok is kárt szenvednek a járvány idején, amire először talán nem is gondolnánk: a pornóipar forgatásait is leállították.

Erre Colbert felháborodottan azt mondta, hogy valóban, egy riporternek nem az a dolga, hogy kérdéseket tegyen fel, Trump sértődött reakcióját pedig egy tinilány viselkedéséhez hasonlította. Inkább meg kéne dicsérnie az elnököt kiválóan végzett munkájáért. Pont, ahogy Bob Woodward és Carl Bernstein, a Washington Post tényfeltáró újságírói „Gratulálunk a korrupcióhoz!” feliratú tortával lepték meg Nixon elnököt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Trump nem érti, hogy senkit nem érdekel már a picsogása. Már nem lehet drámázni a kameráknak, sőt, már a saját szavazóinak sem. Mert nem az számít, ki-kire szavazott. Az igazságot akarja tudni mindenki, mert csak úgy lehet túlélni. Úgyhogy nőj fel végre és végezd a munkádat! Mi már megtettük. Neked is ezt kéne[/perfectpullquote]

– vonta le a következtetést a műsorvezető.

Szabadon élni és meghalni?

Colbert ezután áttért a Wisconsin állambeli előválasztásra, amit a világjárvány ellenére megtartottak. Miközben a legtöbb államban elhalasztották a szavazást vagy levélben lehet voksolni, az állam legfelsőbb bírósága azt a határozatot hozta, hogy a szavazók járuljanak az urnákhoz.

No Title

No Description

„Szerintem a wisconsiniak így mutatják meg New Hempshire államnak, hogy lehet „szabadon élni és meghalni”

– utalt a műsorvezető a New Hempshire állam hivatalos mottójára, ami eredetileg „szabadon élni vagy meghalni”.

https://www.youtube.com/watch?v=4fM6OzUk850

A többi talk-show műsorvezetőhöz hasonlóan Colbert is az otthonában készítette a műsort a koronavírus-világjárvány miatt. Korábban már láthattuk, ahogy a kádjában, habfürdőben és szmokingban lubickolva vagy a teraszán üldögélve köszöntötte a nézőket. Legutóbb Alicia Keys is fellépett – szigorúan szintén az otthonából – Flo Rida My House című számának karantén-átiratával.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.