Stephen King elégedett a Ragyogás folytatásának írt az Álom doktor című könyvének filmes adaptációjával, írja a Joblo.

Hirdetés

A Hill-ház kísértetei és a Gerald’s Game rendezője Mike Flanagan adaptálja Stephen King Álom doktor című könyvét, amely a Ragyogás folytatása. A film hátborzongató előzetese már meg is jelent a múlt héten. Ezek a tények már önmagukban is elégségesek ahhoz, hogy a felkeltsék a filmmel kapcsolatos rajongói érdeklődést, de Stephen King úgy nyilatkozott a Twitteren, hogy ettől a filmtől eldobod az agyad, már, ha maradt belőle valami az Az – második fejezete után.

Ewan McGregor az Álom doktor című filmben / Fotó: IMDb

A filmhez ennél jobb ajánlást nem is kívánhat magának egy igazi Stephen King-rajongó.

Stephen King on Twitter

This movie is going to blow your mind. If you have any left after IT CHAPTER 2, that is. https://t.co/cUPCfwZS08

A horrorfilm története az eredeti Ragyogásból megismert gyerekről, Dan Torranceről szól, aki már felnőtt, de azóta sem tudja feldolgozni az őt ért traumát. Dan megismerkedik egy Abra nevű bátor tinédzserrel, aki hozzá hasonlóan birtokában van a ragyogásként ismert különleges képességnek.

Sokkal félelmetesebb lesz az Az – 2. fejezet, mint az első rész

Pennywise visszatér, és készen áll arra, hogy újabb borzalmakat szabadítson a Derry nevű városka lakóira. A Warner Bros. már be is mutatta a sorozat következő részének hátborzongató előzetesét, írta a magazin. A Stephen King regényén alapuló első rész 2017-ben futott a mozikban nagy sikerrel.

Együtt veszik fel a harcot a kegyetlen Rose the Hat által vezetett Igaz Kötés nevű gonosz erőkkel, akik az ártatlanok ragyogását használják fel saját halhatatlanságukhoz.

A népszerű horroríró Stephen King / Fotó: The Daily Beast

Az Álom doktor főszerepét Ewan McGregor játssza, a kislány szerepében Kyleigh Curran-t láthatjuk, a gonosz Rose the Hat karakterét pedig Rebecca Ferguson alakítja.

DOCTOR SLEEP – Official Teaser Trailer [HD]

The World Will Shine Again. “Doctor Sleep” Only in Theaters November 8. ——- http://DoctorSleepMovie.com https://www.facebook.com/doctorsleepmovie/ https://www.twitter.com/DoctorSleepFilm https://www.instagram.com/DoctorSleepMovie ——- “Doctor Sleep” continues the story of Danny Torrance, 40 years after his terrifying stay at the Overlook Hotel in The Shining.

A Stephen King Álom doktor című könyvének Mike Flanagan-féle adaptációja 2019. novemberének elején ragyogja be a mozivásznakat.

Hirdetés