Steven Spielberg csatlakozott az Amerikai Filmintézet kezdeményezéséhez, filmeket ajánl a karantén idejére.

A legjobb otthon, filmet nézve

A koronavírus-járvány már Amerika szerte is egyre több embert kényszerít karanténba. Dorothy híres mondása a „Mindenütt jó, de legjobb otthon” átértékelődik.

Steven Spielberg Karantenfilm
Steven Spielberg Filmajánlásokkal Látja El A Karanténozókat / Fotó: Bauer-Griffin

Azért, hogy az embereket otthonmaradásra bírja az Amerikei Filmintézet (AFI) elindította saját filmklubját. A kezdeményezésben az AFI-tag, Steven Spielberg is nagy segítséget nyújt, aki az Óz, a csodák csodája című időtlen mondanivalóval bíró klasszikust választotta ki, írja a Variety. A filmrajongók minden nap kapnak filmajánlásokat, hogy legyen mint nézniük a karantén alatt.

Private GIF

GIPHY is your top source for the best & newest GIFs & Animated Stickers online. Find everything from funny GIFs, reaction GIFs, unique GIFs and more.

Az ajánlott filmek regisztrálást követen megtekinthetőek az AFI.com/MovieClub weboldalon. A filmélményt fokozzák az alkotásokkal kapcsolatos érdekességek, archív anyagok és a komment szekció is. Bizonyos időközönként a filmvilág prominens szereplői videóüzenetben ajánlanak megnézendő filmalkotásokat, a videók a közösségi médián és az AFI weboldalán is elérhetőek.

Spielberg sietve csatlakozott a páratlan kezdeményezéshez

Az AFI célja, hogy ebben a vészterhes időszakban is elérhető legyen művészet világa. Büszkék arra, hogy ebben Steven Spielberg is segítségükre van.

Steven Spielberg lánya pornókarrierbe kezd, hamarosan jön az első film is

Steven Spielberg lánya pornókarrierbe kezd Sztriptíztáncosként is vállalna munkát Steven Spielberg lánya A 23 éves Mikaela a The Sunnak adott exkluzív interjút, amelyben elmondta, az erotikus iparban fog dolgozni: már el is kezdett önálló pornóvideókat készíteni, a jövőben pedig sztriptíztáncosként szeretne munkát vállalni, de ahhoz még át kell esnie egy engedélyeztetési eljáráson.

Steven Spielberg 1995-ban kapta meg az AFI életműdíját, a rendező hét filmjével szerepel az AFI Minden idők 100 legjobb filmje listáján a Harmadik típusú találkozások, az E.T. A földönkívüli, A cápa, Az elveszett frigyláda fosztogatói, a Ryan közlegény megmentése, a Schindler listája és a Bíborszín című filmekkel.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet