Kínos pillanatoknak lehettek tanúi Fenyő Iván műsorának nézői, mivel Stohl András a szemébe mondta, hogy nem tartja jó színésznek.

Fenyő IvánRádcsörgök című sorozata keretében felhívta Insta-live-ban Stohl Andrást, és többek között azt is megkérdezte tőle, hogy miért van az, hogy mindig kicsit távolságtartó volt vele szemben, írja168.

[Együtt] soha nem dolgoztunk, igazából csak azt láttam, hogy te hogy viseled a színészeted vagy magadat. És nem értettem, hogy ez hogy van. Engem nem győztél meg, amikor láttam bármit – vagy nem láttam, ez is lehet.

“Rólad van egy képem vagy egy gondolatom, és azt gondolom, hogy akkor nem feltétlenül kell nekünk annyira jóban lenni. Én igazából csak ezekben láttalak, ezekben az úgynevezett közönségfilmekben. Egy színészember, vagy én legalábbis, azt gondolom, hogy nyilván próbálod nézni a másikat. És ha a másiknak van egy erős egója, erősen tartja magát valamire, amit te nem nagyon értesz, mert nem nem azt látod, hogy az alá van támasztva, akkor azt gondolom, hogy nyilván nem vagyunk haverok vagy barátok. De ez nyilván attól van, hogy én nem tudok rólad sokat.”

Én nem gondolom, hogy baj, ha valaki nem jó színész. De én nem mondom, hogy te nem vagy jó színész. Én azt mondom, hogy valamit te képviselsz, te vagy a Fenyő Iván. Érted? De én még nem láttam egy olyat, hogy hú bazmeg, ez a Fenyő Iván. Érted? Ez a gond

– mondta Stohl, majd azt is hozzátette, hogy ő ha valakin nem érzi, hogy jó színész, akkor nem is keresi a barátságát. 

Stohl azt is elárulta, hogy Fenyőn kívül még egy színésszel kapcsolatban érez így, aki nem más, mint Csányi Sándor.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.