Fesztivál Lefújták az AlienStock Fesztivált, mert az emberi méltóság katasztrófája...

Lefújták az AlienStock Fesztivált, mert az emberi méltóság katasztrófája lenne

Promóció

Nem tartják meg szeptember 19. és 22. között a Storm Area 51-esemény apropóján szervezett fesztivált, írja a ViceA szervezők belátták, hogy az emberi méltóság ellen vétkeznének vele.

Promóció
- Advertisement -

Még júliusban őrült meg az internet egy eseménytől, ami a Nevada állambeli 51-es körzet megrohamozására buzdít. A titkos katonai bázisról évtizedek óta keringenek pletykák, többek között, hogy földönkívülieket rejt. Az esemény kitalálói még egy fesztivált, az AlienStock-ot is kitalálták hozzá, amihez helyszínül a körzet legközelebbi Rachel városkáját jelölték ki.

A Little A’le’Inn kocsma kívülről az 51-es körzethez legközelebb eső Rachelben, Nevadában / Fotó: John Locher/AP

A mindössze 100 fős kisváros azonban ennek hallatára fellázadt: közölték, nem kérnek a fesztiválból. A település közelében ugyanis semmilyen bolt nem található, így az enni- és innivalót hozniuk kellene magukkal a résztvevőknek a fesztivál egész idejére. Arra is figyelmeztették a szervezőket, hogy az egyetlen közeli fogadó, a Little A’Le’Inn is már telt házas arra az időre.

Nem vicc: A NASA szerint földönkívüli életre utaló jelek vannak a Vénusz savas felhői mögött

A Naptól számított második bolygón, a Vénuszon olyan forróság van, mint egy ipari kemence sokszorosa. Szóval a legkevésbé gondolnánk arra, hogy bármiféle élet lehet a közelében. A kutatók most azt állítják: nem is lehetetlen, földönkívüli élet lehet a dolog hátterében.

Storm Area 51 csapata sokáig azzal próbált nyerészkedni, hogy a rohamozás ötletének sikere után semmi sem állíthatja meg őket. Végül Rachel lakói győztek és lefújták az eseményt. A szervezők ugyanis mégsem szeretnék, hogy a résztvevők a tűzforró sivatag számkivetettjeiként buliznának, embertelen körülmények között.

Promóció
ForrásVice
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3