Strand Fesztivál 2020: Lost Frequencies, Alle Farben és Sikdope is fellép

Lost Frequencies, Alle Farben, Sikdope, FuntCase, Chime, Franky Nuts és Oliverse is fellép az idei Strand Fesztiválon, amelyet augusztus 18-tól 22-ig rendeznek Zamárdiban.

Jövőre pótolják

A koronavírus-járvány a Strand Fesztivál programját is érinti. A tervezett fellépők közül a Sum 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta teljes turnéját, de már megállapodás született arról, hogy jövőre mindhárom fellépő pótolja az elmaradt koncerteket.

Milky Chance: „Amikor elkezdtünk zenélni, senki nem ismert minket és mi se ismertünk senkit”

A legújabb lemezetek, a Mind the Moon egy teljesen új hangzást és hangulatot kapott, a portugál folkot kevertétek az electro-poppal. Teljesen más ez, mint a tőletek megszokott alternatív rock. Miért pont a portugál zene sajátosságai felé fordultatok, mondjuk a német helyett?

Negyedikként Dj Fresh lépett vissza, aki ugyancsak úgy döntött, hogy 2020-ban sehol nem lép fel – közölték a szervezők az MTI-vel.

A nemzetközi turnék 90 százaléka elmarad

Fellép viszont az idei zamárdi rendezvényen az osztrák Parov Stelar, az ausztrál Timmy Trumpet, a francia Martin Solveig, illetve a brit Wilkinson is megerősítette, hogy eljön Zamárdiba, akárcsak a most bejelentett, headlinerként fellépő belga Lost Frequencies, a német Alle Farben, a lengyel Sikdope, a brit FuntCase, Chime és Oliverse, valamint a holland Franky Nuts és további 150 előadó.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Idén az élet minden területén rengeteg a bizonytalanság, ez természetesen igaz a fesztiválokra, koncertekre is. A nemzetközi turnék 90 százaléka elmarad, tapasztalataink szerint elsősorban azok a művészek tudnak csak fellépést vállalni idén, akik közeli országokból érkeznek, és ahol a zenészeken túl nem szükséges nagyobb stábot mozgósítani. Ennek köszönhető a Strandot is érintő műsorváltozás[/perfectpullquote]

– mondta Lobenwein Norbert főszervező.

STRAND fesztivál 2019 – Official Aftermovie

Kedves BARÁTUNK!❤️ Reméljük, te is olyan örömmel emlékszel vissza erre a néhány fantasztikus augusztusi napra, mint mi, és már biztosan tudod, hogy jövőre is…

A műsorváltozás miatt a Strand szervezői június 25-től július 9-ig lehetőséget biztosítanak arra, hogy bárki visszaváltsa vagy a 2021-es fesztiválra cserélje jegyét.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból