Eszem + Iszom GasztroArt A Coca-Cola a Stranger Things 3. évadának örömére visszahozza...

A Coca-Cola a Stranger Things 3. évadának örömére visszahozza a legsúlyosabb baklövését

Promóció

A Coca-Cola bejelentette, a Netflix sorozatával, a Stranger Things-zel közös kollaboráció eredményeként az 1985-ös „New Coke” formula ismét a polcokra kerül, írja a DesignTaxi.

Promóció

A Stranger Things harmadik évada 1985 nyarán játszódik, pontosan abban az évben, amikor a kóla „új” verziója megjelent. A cég ezért újraéleszti a főzetet, annak ellenére, hogy az ital annak idején nem szerepelt úgy, ahogy várták. Az új recept ellenére – valószínűleg egy marketing probléma miatt –, szegényes számban fogyott. Végül 79 nap után vissza is vonták a terméket.

Új előzetest kapott a Stranger Things harmadik évada

A Duffer testvérek még 2017 novemberében jelentették be, hogy érkezhet a Stranger Things harmadik évada, a Netflix csúcssorozata. Aztán szinte pontosan egy évvel később már a nyilvánossággal is közölték, hogy véget értek a következő évad forgatásai. Két hónnap ezelőtt pedig kijött az első hivatalos előzetes is a július 4-én induló harmadik évadnak.

Most pedig ismét előhívták az elfeledett receptet és dizájnt egyaránt. A kollaborációnak köszönhetően tökéletesen megtapasztalhatjuk, milyen is lehetett kólát inni három évtizeddel ezelőtt. A Coca-Cola három különböző limitált kiadású dizájnt jelentet meg. Találkozhatunk majd egy az 1985-ös megjelenést idéző dobozzal a Stranger Things logójával kiegészítve. A cukormentes verzión pedig a sorozat által inspirált, fejjel lefelé lévő illusztrációt csodálhatjuk meg.

No Title

No Description

 

Barry Smyth, a Netflix marketing osztályának munkatársa elmondása alapján abban bíznak, a streaming-szolgáltató a világmárka által egy szélesebb közönséget tud megszólítani. Az együttműködésnek köszönhetően nemcsak az új kólás dobozok váltak valósággá, de a sorozat következő évadában is felfedezhetjük majd a márka termékeit.

ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3