Eszem + Iszom GasztroArt A Coca-Cola a Stranger Things 3. évadának örömére visszahozza...

A Coca-Cola a Stranger Things 3. évadának örömére visszahozza a legsúlyosabb baklövését

Promóció

A Coca-Cola bejelentette, a Netflix sorozatával, a Stranger Things-zel közös kollaboráció eredményeként az 1985-ös „New Coke” formula ismét a polcokra kerül, írja a DesignTaxi.

Promóció
- Advertisement -

A Stranger Things harmadik évada 1985 nyarán játszódik, pontosan abban az évben, amikor a kóla „új” verziója megjelent. A cég ezért újraéleszti a főzetet, annak ellenére, hogy az ital annak idején nem szerepelt úgy, ahogy várták. Az új recept ellenére – valószínűleg egy marketing probléma miatt –, szegényes számban fogyott. Végül 79 nap után vissza is vonták a terméket.

Új előzetest kapott a Stranger Things harmadik évada

A Duffer testvérek még 2017 novemberében jelentették be, hogy érkezhet a Stranger Things harmadik évada, a Netflix csúcssorozata. Aztán szinte pontosan egy évvel később már a nyilvánossággal is közölték, hogy véget értek a következő évad forgatásai. Két hónnap ezelőtt pedig kijött az első hivatalos előzetes is a július 4-én induló harmadik évadnak.

Most pedig ismét előhívták az elfeledett receptet és dizájnt egyaránt. A kollaborációnak köszönhetően tökéletesen megtapasztalhatjuk, milyen is lehetett kólát inni három évtizeddel ezelőtt. A Coca-Cola három különböző limitált kiadású dizájnt jelentet meg. Találkozhatunk majd egy az 1985-ös megjelenést idéző dobozzal a Stranger Things logójával kiegészítve. A cukormentes verzión pedig a sorozat által inspirált, fejjel lefelé lévő illusztrációt csodálhatjuk meg.

No Title

No Description

 

Barry Smyth, a Netflix marketing osztályának munkatársa elmondása alapján abban bíznak, a streaming-szolgáltató a világmárka által egy szélesebb közönséget tud megszólítani. Az együttműködésnek köszönhetően nemcsak az új kólás dobozok váltak valósággá, de a sorozat következő évadában is felfedezhetjük majd a márka termékeit.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3