A Stranger Things rajongói tűkön ülve várják, hogy csepegtessen valamit végre a Netflix. És eljött a nap: itt a Stranger Things 3. évadának hivatalos előzetese!

Hirdetés

Egy raklapnyi hír volt a Stranger Things harmadik évada körül. Mindig csak annyit csepegtettek, amivel az őrületbe tudták kergetni a rajongókat. Alig, hogy véget ért a második évad, a Duffer testvérek, a készítők egy interjúban feszegették, hogy lehet, lesz újabb évad.

A szereplők a következő évadban már eggyel nagyobbak lesznek, közelebb a felnőtté váláshoz, ami mindig egy dramatikus momentum egy ember életében. A dráma pedig jó. 

– mondták a srácok. Aztán jött az újabb hír: nyilvánosságra hozták a pontos dátumot: július 4. – nem véletlenül.

MEGABRÉKING: Vége a Stranger Things harmadik évad forgatásának

A ’80-as évek Amerikájában játszódó Stranger Things 2016-ban debütált, és azonnal a szívekbe zárta magát. Egy raklap intertextus, filmes- és popkulturális utalás érhető tetten a sorozatban, és a gyerekszínészek is egytől-egyig imádnivalók. És még tavaly év végén bejelentették, hogy jön a következő évad.

A fenti cikkben pedig arról írtunk, hogy David Harbour, a széria egyik fontos szereplője Instagram-oldalán jelentette be: befejezték az új évad forgatását.

És végre, itt a hivatalos előzetes, amely által betekintést kaphatunk, mi vár ránk Stranger Things 3. évadában!

A trailer alapján valóban a tinédzser kort veszik górcső alá. A korábbi, teljesen sötét, éjszakai képi világot felváltja a nyári kánikula, a plázák atmoszférája. De mind tudjuk, nem lesz ez annyira fancy és Hawai… Ja, és Elevent (Tizi) hosszú hajjal is láthatjuk!

Stranger Things 3 | Official Trailer [HD] | Netflix

One summer can change everything. Watch the official trailer for Stranger Things 3. Premiering July 4. Only on Netflix. Watch Stranger Things on Netflix: htt…

Hirdetés