Amire hónapokat vártunk: Itt a Stranger Things 3. évadának hivatalos előzetese

A Stranger Things rajongói tűkön ülve várják, hogy csepegtessen valamit végre a Netflix. És eljött a nap: itt a Stranger Things 3. évadának hivatalos előzetese!

Egy raklapnyi hír volt a Stranger Things harmadik évada körül. Mindig csak annyit csepegtettek, amivel az őrületbe tudták kergetni a rajongókat. Alig, hogy véget ért a második évad, a Duffer testvérek, a készítők egy interjúban feszegették, hogy lehet, lesz újabb évad.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A szereplők a következő évadban már eggyel nagyobbak lesznek, közelebb a felnőtté váláshoz, ami mindig egy dramatikus momentum egy ember életében. A dráma pedig jó. [/perfectpullquote]

– mondták a srácok. Aztán jött az újabb hír: nyilvánosságra hozták a pontos dátumot: július 4. – nem véletlenül.

MEGABRÉKING: Vége a Stranger Things harmadik évad forgatásának

A ’80-as évek Amerikájában játszódó Stranger Things 2016-ban debütált, és azonnal a szívekbe zárta magát. Egy raklap intertextus, filmes- és popkulturális utalás érhető tetten a sorozatban, és a gyerekszínészek is egytől-egyig imádnivalók. És még tavaly év végén bejelentették, hogy jön a következő évad.

A fenti cikkben pedig arról írtunk, hogy David Harbour, a széria egyik fontos szereplője Instagram-oldalán jelentette be: befejezték az új évad forgatását.

És végre, itt a hivatalos előzetes, amely által betekintést kaphatunk, mi vár ránk Stranger Things 3. évadában!

A trailer alapján valóban a tinédzser kort veszik górcső alá. A korábbi, teljesen sötét, éjszakai képi világot felváltja a nyári kánikula, a plázák atmoszférája. De mind tudjuk, nem lesz ez annyira fancy és Hawai… Ja, és Elevent (Tizi) hosszú hajjal is láthatjuk!

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból