Eladó a Stranger Things 3. évadában látható pláza

A Stranger Things 3. évadában látható pláza eladó, úgyhogy akár te is megkaparinthatod. 

A népszerű Netflix-sorozat 3. évadában látható épület évek óta kihasználatlanul áll, az építők most a sorozat sikereit felhasználva megpróbálják eladni.

stranger things 3 pláza eladó stranger things 4
Ismerős a Stranger Things 3. évadában látható Pláza? Most akár meg is kaparinthatod! / Fotó: Netflix

Megszabadulnának a tulajdonosok a Stranger Things harmadik évadából ismert plázától, amelyet a valóságban Gwinnett Place plázaként ismerni. A filmben Starcourt volt a neve, és egy pezsgő, butikokkal teli helynek tűnt, de a való életben régóta elhagyatottan áll.

A Stranger Things 3. Robinja döntött a leszbikus sztori mellett

A Stranger Things 3. évadjában izgalmas időszakot látunk: nyári szünet, ami a tinik életében szinte egyenlő a szerelmi kapcsolatokkal. Steve ( Joe Keery) sajnos kénytelen robotolni egy fagylalt üzletben, ahol munkatársa, Robin ( Maya Hawke) nem éppen olyan típusú lány, akire Steve korábban bukott. Úgy is mondhatjuk, Nancy Wheeler ( Natalia Dyer) teljes ellentéte.

Stranger Things alkotói még reklámfilmet is forgattak a sorozatbeli épületnek, amely egyébként a georgiai Duluth-ban található:

Coming Soon: The Starcourt Mall! | Hawkins, Indiana

Coming to Hawkins in the Summer of 1985…the Starcourt Mall! Starcourt Mall will be one of the finest shopping facilities in America and beyond with options…

CNN azt írja, a Gwinnett Place nemrég eladósorba került, a tulajdonosok ugyanis úgy döntöttek, árverésre bocsátják. Azt nem közölték, mennyit kérnének érte, de olcsón aligha lehet hozzájutni.

Néhány hete jelentették be, hogy készül a Stranger Things 4. évada.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból