Alig kezdődött el 2019, máris egy izgalmas hírrel lettünk gazdagabbak. A Stranger Things alkotói bejelentették, mikor indul a 3. évad. Míg a 2. évadra viszonylag sokat kellett várni, ezúttal szerencsére nemsokára tovább izgulhatunk Eleven és barátai életéért.

Remélhetőleg mindenki tudja, mikor van a függetlenség napja Amerikában, ugyanis ezt a dátumot kell bekarikázni pirossal a naptárban. Vagyis július 4-én érkezik a Stranger Things 3. A sorozat készítői új plakáttal és egy amolyan ráhangoló előzetessel kedveskedtek a rajongóknak.

Floor8
Elkezdődött A Visszaszámlálás / Fotó :Floor8

 

Sok minden nem derül ki, de talán így jobb is, annál több meglepetésben lesz részünk. Ami a poszteren látszik, Eleven és Mike kéz a kézben állnak, tehát valószínűleg kettőjük kapcsolata nem ér véget a 3. évadban. Ijedt tekintetüket elnézve pedig garantáltan nem fogunk unatkozni az új részek alatt sem.

MEGABRÉKING: Vége a Stranger Things harmadik évad forgatásának

A ’80-as évek Amerikájában játszódó Stranger Things 2016-ban debütált, és azonnal a szívekbe zárta magát. Egy raklap intertextus, filmes- és popkulturális utalás érhető tetten a sorozatban, és a gyerekszínészek is egytől-egyig imádnivalók. És még tavaly év végén bejelentették, hogy jön a következő évad.

Ami az előzetest illeti, az alkotók a 80-as évek stílusában adják a tudtunkra a dátumot, miközben a jól ismert betétdal szól. Ennél több talán nem is kell, és senki ne feledje: július 4. Addig is, aki még nem ismeri a sorozatot vagy nosztalgiázni szeretne, bőven van ideje az első két évaddal ráhangolódni az újabb izgalmakra.

Láttad már a videót?

Stranger Things: Season 3 | Date Announcement [HD] | Netflix

1985 will never be the same. Stranger Things returns for a third season July 4, 2019 on Netflix. Watch Stranger Things on Netflix: https://www.netflix.com/ti…

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk