Igen, már vége a Stranger Things harmadik évadjának, de most jön csak az izgalmas része a dolognak: a kulisszatitkok. Maya Hawke, aki Robin szerepét kapta meg a legutolsó évadban, elárult valamit, amit nem is sejtettünk. Ő és a Steve-t játszó Joe Keery a Duffer fivérekkel együtt írták kettőjük sztoriját, amely nem egészen úgy alakult, ahogyan azt az romantikus filmekből ismerjük. Spoiler-veszély, de azért reméljük, már mindenki látta. 

A Stranger Things 3. évadjában izgalmas időszakot látunk: nyári szünet, ami a tinik életében szinte egyenlő a szerelmi kapcsolatokkal. Steve (Joe Keery) sajnos kénytelen robotolni egy fagylalt üzletben, ahol munkatársa, Robin (Maya Hawke) nem éppen olyan típusú lány, akire Steve korábban bukott. Úgy is mondhatjuk, Nancy Wheeler (Natalia Dyer) teljes ellentéte. Ebből kifolyólag eleinte mindketten ellenszenvesek egymásnak, de a bonyodalmak közepette mégiscsak összefognak.

Maya Hawke Joe Keery
Ők Ketten Csak Barátok / Fotó: Variety

Ezután a sablonos, romantikus, amerikai filmeknek köszönhetően valószínűleg aligha akadt olyan néző, aki másra gondolt, minthogy a két fiatal összejön. Pedig nem, de ennek nem a készítők az okai, hanem maguk a szereplők. Hawke és Keery szinte az utolsó pillanatban írták át a történetet. Természetesen a Duffer fivérek (Matt és Ross Duffer) össze szerették volna hozni a két karaktert, de Hawke úgy döntött, szerinte Robin inkább leszbikus.

A Stranger Things Steve Harringtonja, Joe Keery zenésznek sem utolsó

A Stranger Things 3. évadjának sztárja egyértelműen Steve Harrington, akit Joe Keery színész játszik. Keery karaktere amolyan arrogáns, gazdag tinédzserként mutatkozott be a sorozat elején, bár a 2. évad végén már látszott, hogy ő is egy érző ember. A 3.

Dufferék nagyon elfogadók voltak az ötletet illetően, és végül Hawke kisasszonnyal együtt dolgozták ki az epizódot. A színésznő pedig még inkább boldogabb volt, miután a nézők pozitívan reagáltak a végkifejletre. Reméli, ez a gesztus segít majd azoknak a lányoknak, akik úgy érzik, a nőkhöz vonzódnak. Már csak egy kérdés maradt: vajon lesz Steve-nek barátnője a következő évadban, vagy megmarad jószívű szinglinek?

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet