A Stranger Things 3 utalása Will szexualitására mást jelenthet, mint amit elsőre gondolnánk

Spoiler-veszély! A Stranger Things 3. részének egyik jelenetében Will és Mike veszekednek, és Mike nem túl kedves mondattal zárja le a feszült szóváltást. A vitát kínos csend követi, az alkotók a nézőre bízzák a szóban forgó mondat jelentését. A Willt alakító Noah Schnapp is kommentelte a jelenetet.

A Stranger Things 3 már nem a felhőtlen gyerekkorról szól – bár, ami azt illeti az előző kettő sem, de ez most részletkérdés –, hanem többek között a szerelemtől fűtött pubertáskor nehézségeiről. Mike (Finn Wolfhard) és Eleven (Millie Bobby Brown) szerelme már az első rész óta eléggé egyértelmű, de kapcsolatuk csak a harmadik évadban teljesedik ki. Lucas (Caleb McLaughlin) és Max (Sadie Sink) románca a második évadban kezdődik, és Dustin (Gaten Matarazzo) is párra lel, távkapcsolatban él a csodálatos énekhangú Suzie-val (Gabriella Pizzolo). Egyedül Will (Noah Schnapp) van egyedül, ami némi feszültséget eredményez a fiúk között.

Noah Schnapp
Noah Schnapp / Fotó: Teen Idols 4 You

Mike és Lucas épp a lányok működését próbálja kitalálni, miután Mike és Eleven mosolyszünetet tart. Will velük ellentétben szeretne visszatérni a társasjátékok világához, ami kiszámíthatóbb, mint a lányok. Miután se Mike, se Lucas nem figyel rá, kívülállónak érzi magát.

Kifakadása után Mike megértés helyett a fejéhez vágja, hogy nem tehet róla, hogy Will nem szereti a lányokat.

Mike szexuális hovatartozását illetően már az első évadban is voltak homályos utalások, ezért ez a kijelentés további kérdéseket vet fel arra vonatkozóan, hogy Will esetleg homoszexuális.

A Stranger Things harmadik évada minden korábbi rekordot megdöntött a Netflixnek

A Stranger Things harmadik évada megdöntött minden eddigi nézettségi rekordott a Netflix nek, írja a . Több mint 40 millió háztartásban (egy háztartásban több tömegkommunikációs eszköz is található, valamint egy Netflix-fiókhoz több felhasználó is társítható – a szerk.) nézték meg a sorozatot az első négy napban.

Wolfhard a Hollywood Reporternek elmondta, hogy a mondatot többféleképpen lehet interpretálni. Például, hogy Will még nem áll készen a pubertáskorra. Ha most nem is derült ki, a negyedik évadban valószínűleg a Duffer testvérek továbbfejlesztik a fiúk karaktereit. Schnapp a The Wrap magazinnak azt nyilatkozta, ő úgy értelmezte Mike kijelentését, hogy Will egyszerűen még nem áll készen arra, hogy felnőjön. Ami érthető, hiszen az első és második évad traumái miatt a gyerekkora megszakadt, rajta kívülálló okok miatt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból