A Stranger Things 4. évad készítői elárulták, mi lesz az első rész címe

November 6. Tudod, miért fontos ez, kedves Stranger Things-rajongó? Ezen a napon kezdődött minden, azaz rángatták át Will Byerst az Upside Down világába. Ahogy az lenni szokott, stílusosan időzítettek a készítők: megtudtuk a folytatás első részének címét.

November 6-án a Stranger Things folytatása, azaz a 4. évad kapcsán újabb fejlemények történtek: megtudtuk az első rész címét.

Nem véletlen az időzíték, hiszen ezen a napon került át Will Byers az Upside Down világába. A készítők, a Duffer testvérek szeretin a stílusos bejelentéseket, hiszen a Függetlenség napján debütált a 3. évad is, vagy épp előzetest Halloween napján tettek közzé.

stranger things 4 folytatás
Stranger Things 4. évad: hamarosan / Fotó: Netflix

A készítők hivatalos Twitter-oldalukon, a Strangers Writers-ön osztottak meg egy fotót. A borítón az olvasható, hogy az első epizód címe a The Hellfire Club lesz és hogy a Duffer testvérek írták. A Hellfire Club több angol és ír titkos társaságot is jelölt az 1700-as években, és ezen klubok tagjai javarészt magas (gyakran politikai) körökben mozgó személyek voltak, akik már-már rituális szertartásokra emlékeztető, jórészt törvénytelen összejövetelek keretében élték ki magukat.

Stranger Things 4: Ő(k) a titokzatos amerikai, akit felfal a demogorgon?

Július 4. fontos dátum volt a Stranger Things-rajongók életében. A várva várt 3. évad megjelent a Netflixen, és már az első napon rekordmennyiségű ember nézte meg Eleven ( Millie Bobby Brown) és barátai harcát a gonosz ellen. Hawkins legvagányabb fiataljai a város megmentése során nem egy, hanem egyből két főszereplőt is elveszítenek, vagy mégsem?

Az sincs kizárva, hogy a Hellfire Club egy X-Men-utalás: a klub egy gazdag és hedonista milliárodosokat tömörítő csapatnak ott komoly hatása lett a The Dark Phoenix Saga eseményeire. Kis érdekesség, hogy a Stranger Things első évadának első részében Dustin és Will az Uncanny X-Men 134. számára fogadtak, ami történetesen a Dark Phoenix Saga kezdete volt.

A Stranger Things harmadik évada minden korábbi rekordot megdöntött a Netflixnek

A Stranger Things harmadik évada megdöntött minden eddigi nézettségi rekordott a Netflix nek, írja a . Több mint 40 millió háztartásban (egy háztartásban több tömegkommunikációs eszköz is található, valamint egy Netflix-fiókhoz több felhasználó is társítható – a szerk.) nézték meg a sorozatot az első négy napban.

Mint korábban megírtuk, a Duffer testvérek többéves szerződést írtak alá a Netflix streaming-szolgáltatóval, így több filmre és sorozatra számíthatunk tőlük.

A Stranger Things sorozattal kapcsolatban pedig az első rész címén kívül és egy teaseren kívül egyelőre semmit nem lehet tudni. De ami késik, nem múlik.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból