A Stranger Things 4. évadához Freddy Krueger is csatlakozott

A Stranger Things 4. évadának jót tett a koronavírus-járvány a készítők szerint. Októberben megjelent egy teaser és néhány napja kiderült, hogy a Freddy Kruegert alakító Robert Englund is csatlakozik a folytatásba.

A szovjetek már a Tótágasban vannak

A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások egyik következményeként számos film (például az Avatar-folytatások – ráadásul nem csak egyszer, viszont azóta már leforgatták a 2. részt, sőt a 3. is 95%-os fázisban tart), és csak az elmúlt pár hétben indulhattak újra. 

A tavaly szeptember végén bejelentett Stranger Things 4. évada esetében is hasonló történt: a Duffer testvérek még márciusban jelentették be, hogy valószínűleg szeptemberig szünetelnie kell a munkálatoknak. Októberben azonban Twitteren és Instagramon is jelezték, hogy visszatérhettek Hawkinsba, valamint Tótágasba is.

Ráadásul tettek néhány homályos utalást arra nézve, hogy mindkét fotó többet árul el, mint elsőre gondolnánk.

A két platformra kikerült képen egy falióra látható, ami a kékes színvilág alapján az alternatív dimenzióban található. Ez önmagában kevésbé izgalmas, csakhogy az elétett csapóra a 8.19 és 79 számokat írták fel.

A Syfy szerint utalhat 1979. augusztus 19-re is, vagyis arra az időpontra, amikor két szovjet asztronauta, Vladimir Lyakhov és Valery Ryumin 175, az űrben töltött nap után visszatért a Földre.

Tekintve, hogy a szovjet tudósok már a harmadik évadban megpróbáltak átjárót nyitni Tótágasba, és hogy legjobb tudásunk szerint Jim Hopper valahol Oroszországban van, elég nehéz ezt egy véletlen egybeesésként kezelni.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A rendezőpáros egyelőre csak annyit árult el, hogy a negyedik évad többek közt Hopper feltámadására fókuszál – az idén februárban megjelent előzetesből derült ki, hogy mégsem halt meg –, pontosabban arra, hogy mi lett belőle, miután visszatért a halálból. Az első rész címe (The Hellfire Club) pedig egy olyan titkos társaságra utal, amelynek tagjai főleg a brit és ír felsőosztályból kerültek ki.

Bejelentették az új szereplőket

Újabb morzsákat hullajtottak el a készítők, ugyanis a közösségi oldalaikra feltöltöttek egy fotósorozatot, amelyből a 4. évad új szereplőiről rántották le a leplet.

Ebből pedig világossá vált, hogy igazi nagyágyúval erősít, ugyanis a Rémálom az Elm utcában-filmek rettegett Freddy Kruegerét alakító Robert Englund is csatlakozott az új évadba. 

A fotó alatti leírás szerint olyan zavart, félelmetes embert fog alakítani, aki már évtizedek óta elmegyógyintézetben van egy 50-es években elkövetett brutális gyilkosság miatt.

Ezek alapján további izgalmakra számíthatnak a rajongók, ráadásul a Netflix már azt is elárulta, hogy jót tett a sorozatnak a világjárvány, hiszen így több idejük volt a forgatókönyvek kidolgozására, ezért állítólag ez lesz a sorozat eddigi legjobb szezonja.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Robert Englund mellett további 7 új szereplővel bővül a stáb, így többek között Jamie Campbell Bower is feltűnik, aki a Harry Potter: A halál ereklyéiben alakította a fiatal Grindelwaldot.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból