Most már hivatalos, amit eddig csak sejtettünk: Jön a Stranger Things 4. évada

A rajongók sejteni vélték, hogy nem áll meg a Stranger Things ott, ahol a harmadik évad befejeződött. Most a Netflix, a sorozat forgalmazója hivatalosan is bejelentette: jön a negyedik évad!

A Stranger things folytatása most már hivatalos: érkezik a 4. évad.

stranger things 4 évad
Stranger Things 3. évadának egyik jelenete / Fotó: Netflix

A Netflix egy hangulatos teaserrel jelentette be a rajongók nap hírét:

Stranger Things 4 | Official Announcement

We’re Not In Hawkins Anymore Watch Stranger Things, Only on Netflix: https://www.netflix.com/strangerthings p.s. Stranger Things has a YouTube Channel. SUBSC…

A teaser végén az látható, hogy “We are not in Hawkins anymore”, azaz soha többé nem leszünk Hawkins-ban”. Akik látták a harmadik évadot, azoknak ez nem jelent akkora újdonságot.

A Stranger Things 3 utalása Will szexualitására mást jelenthet, mint amit elsőre gondolnánk

Spoiler-veszély! A Stranger Things 3. részének egyik jelenetében Will és Mike veszekednek, és Mike nem túl kedves mondattal zárja le a feszült szóváltást. A vitát kínos csend követi, az alkotók a nézőre bízzák a szóban forgó mondat jelentését. A Willt alakító Noah Schnapp is kommentelte a jelenetet.

Ha kirakjuk a puzzle-t, sejthettük, hiszen a záróepizód végén a Byers család elköltözött, és kaptunk egy Oroszországban játszódó stáblista utáni jelenetet is, hogy egyik, másik, mindkettő, vagy egy teljesen másik hely lesz az új helyszín? Egyelőre kérdéses.

Stranger Things 4: Ő(k) a titokzatos amerikai, akit felfal a demogorgon?

Július 4. fontos dátum volt a Stranger Things-rajongók életében. A várva várt 3. évad megjelent a Netflixen, és már az első napon rekordmennyiségű ember nézte meg Eleven ( Millie Bobby Brown) és barátai harcát a gonosz ellen. Hawkins legvagányabb fiataljai a város megmentése során nem egy, hanem egyből két főszereplőt is elveszítenek, vagy mégsem?

Azt viszont lehet tudni, hogy a Duffer testvéreknek elég jó dolga lesz a közeljövőben: a Netflix ugyanis azt is bejelentette, hogy egy több évre szóló szerződést írtak alá a két filmessel, mely filmeket és sorozatokat egyaránt tartalmaz. Ezt a hírt maga a Netflix tartalomigazgatója, Ted Sarandos jelentette be, írja a The Hollywood Reporter.

legolvasottabb

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból