Nézem Film Most már hivatalos, amit eddig csak sejtettünk: Jön a...

Most már hivatalos, amit eddig csak sejtettünk: Jön a Stranger Things 4. évada

Promóció

A rajongók sejteni vélték, hogy nem áll meg a Stranger Things ott, ahol a harmadik évad befejeződött. Most a Netflix, a sorozat forgalmazója hivatalosan is bejelentette: jön a negyedik évad!

Promóció
- Advertisement -

A Stranger things folytatása most már hivatalos: érkezik a 4. évad.

Stranger Things 3. évadának egyik jelenete / Fotó: Netflix

A Netflix egy hangulatos teaserrel jelentette be a rajongók nap hírét:

Stranger Things 4 | Official Announcement

We’re Not In Hawkins Anymore Watch Stranger Things, Only on Netflix: https://www.netflix.com/strangerthings p.s. Stranger Things has a YouTube Channel. SUBSCRIBE HERE: https://bit.ly/2Lk5uVH And connect with us everywhere else: Like Stranger Things on FACEBOOK: https://bit.ly/2aCYdxc Follow Stranger Things on TWITTER: https://bit.ly/2i9llsk Follow Stranger Things on INSTAGRAM: https://bit.ly/2twz6I5 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with over 151 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

A teaser végén az látható, hogy “We are not in Hawkins anymore”, azaz soha többé nem leszünk Hawkins-ban”. Akik látták a harmadik évadot, azoknak ez nem jelent akkora újdonságot.

A Stranger Things 3 utalása Will szexualitására mást jelenthet, mint amit elsőre gondolnánk

Spoiler-veszély! A Stranger Things 3. részének egyik jelenetében Will és Mike veszekednek, és Mike nem túl kedves mondattal zárja le a feszült szóváltást. A vitát kínos csend követi, az alkotók a nézőre bízzák a szóban forgó mondat jelentését. A Willt alakító Noah Schnapp is kommentelte a jelenetet.

Ha kirakjuk a puzzle-t, sejthettük, hiszen a záróepizód végén a Byers család elköltözött, és kaptunk egy Oroszországban játszódó stáblista utáni jelenetet is, hogy egyik, másik, mindkettő, vagy egy teljesen másik hely lesz az új helyszín? Egyelőre kérdéses.

Stranger Things 4: Ő(k) a titokzatos amerikai, akit felfal a demogorgon?

Július 4. fontos dátum volt a Stranger Things-rajongók életében. A várva várt 3. évad megjelent a Netflixen, és már az első napon rekordmennyiségű ember nézte meg Eleven ( Millie Bobby Brown) és barátai harcát a gonosz ellen. Hawkins legvagányabb fiataljai a város megmentése során nem egy, hanem egyből két főszereplőt is elveszítenek, vagy mégsem?

Azt viszont lehet tudni, hogy a Duffer testvéreknek elég jó dolga lesz a közeljövőben: a Netflix ugyanis azt is bejelentette, hogy egy több évre szóló szerződést írtak alá a két filmessel, mely filmeket és sorozatokat egyaránt tartalmaz. Ezt a hírt maga a Netflix tartalomigazgatója, Ted Sarandos jelentette be, írja a The Hollywood Reporter.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3