Nézem Film Most már hivatalos, amit eddig csak sejtettünk: Jön a...

Most már hivatalos, amit eddig csak sejtettünk: Jön a Stranger Things 4. évada

Promóció

A rajongók sejteni vélték, hogy nem áll meg a Stranger Things ott, ahol a harmadik évad befejeződött. Most a Netflix, a sorozat forgalmazója hivatalosan is bejelentette: jön a negyedik évad!

Promóció

A Stranger things folytatása most már hivatalos: érkezik a 4. évad.

Stranger Things 3. évadának egyik jelenete / Fotó: Netflix

A Netflix egy hangulatos teaserrel jelentette be a rajongók nap hírét:

Stranger Things 4 | Official Announcement

We’re Not In Hawkins Anymore Watch Stranger Things, Only on Netflix: https://www.netflix.com/strangerthings p.s. Stranger Things has a YouTube Channel. SUBSCRIBE HERE: https://bit.ly/2Lk5uVH And connect with us everywhere else: Like Stranger Things on FACEBOOK: https://bit.ly/2aCYdxc Follow Stranger Things on TWITTER: https://bit.ly/2i9llsk Follow Stranger Things on INSTAGRAM: https://bit.ly/2twz6I5 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with over 151 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

A teaser végén az látható, hogy “We are not in Hawkins anymore”, azaz soha többé nem leszünk Hawkins-ban”. Akik látták a harmadik évadot, azoknak ez nem jelent akkora újdonságot.

A Stranger Things 3 utalása Will szexualitására mást jelenthet, mint amit elsőre gondolnánk

Spoiler-veszély! A Stranger Things 3. részének egyik jelenetében Will és Mike veszekednek, és Mike nem túl kedves mondattal zárja le a feszült szóváltást. A vitát kínos csend követi, az alkotók a nézőre bízzák a szóban forgó mondat jelentését. A Willt alakító Noah Schnapp is kommentelte a jelenetet.

Ha kirakjuk a puzzle-t, sejthettük, hiszen a záróepizód végén a Byers család elköltözött, és kaptunk egy Oroszországban játszódó stáblista utáni jelenetet is, hogy egyik, másik, mindkettő, vagy egy teljesen másik hely lesz az új helyszín? Egyelőre kérdéses.

Stranger Things 4: Ő(k) a titokzatos amerikai, akit felfal a demogorgon?

Július 4. fontos dátum volt a Stranger Things-rajongók életében. A várva várt 3. évad megjelent a Netflixen, és már az első napon rekordmennyiségű ember nézte meg Eleven ( Millie Bobby Brown) és barátai harcát a gonosz ellen. Hawkins legvagányabb fiataljai a város megmentése során nem egy, hanem egyből két főszereplőt is elveszítenek, vagy mégsem?

Azt viszont lehet tudni, hogy a Duffer testvéreknek elég jó dolga lesz a közeljövőben: a Netflix ugyanis azt is bejelentette, hogy egy több évre szóló szerződést írtak alá a két filmessel, mely filmeket és sorozatokat egyaránt tartalmaz. Ezt a hírt maga a Netflix tartalomigazgatója, Ted Sarandos jelentette be, írja a The Hollywood Reporter.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3