Nézem Film Új előzetest kapott a Stranger Things harmadik évada

Új előzetest kapott a Stranger Things harmadik évada

Promóció

Szinte pontosan két hónapja jött ki a Stranger Things harmadik évadának első előzetese. És most itt az újabb, amelyben a kisváros, Hawkins mindennepjaiba tekinthetünk be Billy által.

Promóció
- Advertisement -

A Duffer testvérek még 2017 novemberében jelentették be, hogy érkezhet a Stranger Things harmadik évada, a Netflix csúcssorozata. Aztán szinte pontosan egy évvel később már a nyilvánossággal is közölték, hogy véget értek a következő évad forgatásai. Két hónnap ezelőtt pedig kijött az első hivatalos előzetes is a július 4-én induló harmadik évadnak.

A Stranger Things harmadik évadának új előzetesében Billy kap főszerepet / Fotó: IndieWire

Az 1:45 perces előzetesben a Stranger Things második évadában feltűnő Billy Hargrove (Dacre Montgomery) munkájába pillanthatunk be. A balhés srác feltűnését az előzetesben megelőzi a kisvárosi anyukák készülődése: az órájukat nézik – percre pontosan tudják –, mikor jelenik meg bálványuk.

Ennél jobb hír ma már nem lesz: érkezik a Stranger Things új videojátéka

A 2018-as Videójáték Díjátadón a Duffer fivérek végre bejelentették a videojáték szerelmeseinek, a sorozatból 16-bites játékot készítenek, Stranger Things 3: The Game címmel. A címből már kiderül, hogy a játék a sorozat harmadik évadára reflektál, ami 2019 nyarán kerül bemutatásra. Addig is maradnak a hírek, és a szereplők Instagram – oldalai.

És persze élvezi ezt az életet Billy. Az előzetesben még kapunk egy kis betekintést filmes közhelyekből. Feltűnik egy duci srác, akit mindenki előtt keményen helyrerak a helyi casanova.

Ám sajnos még mindig nem kaptuk meg azokat a morzsákat, amelyekkel közelebb kerülhetnénk a srácokat és Hawkins-t rettegésben tartó lényekhez, azok titkaihoz.

Feltételezhető, hogy konzekvensen akarják “elhallgatni” a rajongóktól a szaftosabb részeket.

Stranger Things 3 | Summer in Hawkins | Netflix

It’s summertime in Hawkins, Indiana. Stranger Things 3 premieres July 4. Only on Netflix. Watch Stranger Things, only on Netflix: https://www.netflix.com/strangerthings SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with over 148 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

És az összes eddig megtudott információkból – teaser, előzetesek – arra következtethetünk, hogy még inkább hangsúlyossá válik Hawkins, annak atmoszférája.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3