Új előzetest kapott a Stranger Things harmadik évada

Szinte pontosan két hónapja jött ki a Stranger Things harmadik évadának első előzetese. És most itt az újabb, amelyben a kisváros, Hawkins mindennepjaiba tekinthetünk be Billy által.

A Duffer testvérek még 2017 novemberében jelentették be, hogy érkezhet a Stranger Things harmadik évada, a Netflix csúcssorozata. Aztán szinte pontosan egy évvel később már a nyilvánossággal is közölték, hogy véget értek a következő évad forgatásai. Két hónnap ezelőtt pedig kijött az első hivatalos előzetes is a július 4-én induló harmadik évadnak.

Stranger Things Harmadik Évad Új Előzetes Billy
A Stranger Things Harmadik Évadának Új Előzetesében Billy Kap Főszerepet / Fotó: Indiewire

Az 1:45 perces előzetesben a Stranger Things második évadában feltűnő Billy Hargrove (Dacre Montgomery) munkájába pillanthatunk be. A balhés srác feltűnését az előzetesben megelőzi a kisvárosi anyukák készülődése: az órájukat nézik – percre pontosan tudják –, mikor jelenik meg bálványuk.

Ennél jobb hír ma már nem lesz: érkezik a Stranger Things új videojátéka

A 2018-as Videójáték Díjátadón a Duffer fivérek végre bejelentették a videojáték szerelmeseinek, a sorozatból 16-bites játékot készítenek, Stranger Things 3: The Game címmel. A címből már kiderül, hogy a játék a sorozat harmadik évadára reflektál, ami 2019 nyarán kerül bemutatásra. Addig is maradnak a hírek, és a szereplők Instagram – oldalai.

És persze élvezi ezt az életet Billy. Az előzetesben még kapunk egy kis betekintést filmes közhelyekből. Feltűnik egy duci srác, akit mindenki előtt keményen helyrerak a helyi casanova.

Ám sajnos még mindig nem kaptuk meg azokat a morzsákat, amelyekkel közelebb kerülhetnénk a srácokat és Hawkins-t rettegésben tartó lényekhez, azok titkaihoz.

Feltételezhető, hogy konzekvensen akarják “elhallgatni” a rajongóktól a szaftosabb részeket.

Stranger Things 3 | Summer in Hawkins | Netflix

It’s summertime in Hawkins, Indiana. Stranger Things 3 premieres July 4. Only on Netflix. Watch Stranger Things, only on Netflix: https://www.netflix.com/str…

És az összes eddig megtudott információkból – teaser, előzetesek – arra következtethetünk, hogy még inkább hangsúlyossá válik Hawkins, annak atmoszférája.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk