Nézem Film Durván akciódús a Stranger Things 3. évadának utolsó előzetese

Durván akciódús a Stranger Things 3. évadának utolsó előzetese

Promóció

Alig két hét és folytatódik a Stranger Things harmadik évada. Az eddigi előzetesek, mondjuk ki, nem éppen akciódúsak. Azonban a legújabb és egyben utolsó előzetes jelenetei sok izgalomra adhat okot.

Promóció
- Advertisement -

Mint tudjuk, július 4-re, a Függetlenség napjára időzítette a Netflix a Stranger things harmadik évadának premierjét. A legutóbbi előzetes éppen egy hónapja debütált. Az 1:45 perces előzetesben a Stranger Things második évadában feltűnő Billy Hargrove (Dacre Montgomery) munkájába pillanthatunk be. A balhés srác feltűnését az előzetesben megelőzi a kisvárosi anyukák készülődése: az órájukat nézik – percre pontosan tudják –, mikor jelenik meg bálványuk.

Új előzetest kapott a Stranger Things harmadik évada

A Duffer testvérek még 2017 novemberében jelentették be, hogy érkezhet a Stranger Things harmadik évada, a Netflix csúcssorozata. Aztán szinte pontosan egy évvel később már a nyilvánossággal is közölték, hogy véget értek a következő évad forgatásai. Két hónnap ezelőtt pedig kijött az első hivatalos előzetes is a július 4-én induló harmadik évadnak.

Mondjuk ki, nem volt épp akciódús. Sőt, az első sem szolgált különösebb izgalmakkal. Na, de a harmadik, egyben utolsó kellőképpen borzolja a kedélyeket. Mint ismert, a Stranger Things harmadik évada 1985 nyarán játszódik, és a régi csapathoz csatlakozik a polgármestert alakító Cary Elwesszel is. A Verge szerint olyan, mintha a Jurassic Parkot keresztezték volna a Szellemírtókkal. Hozzáteszi a lap, ez a ST nem olyan, mint a régi ST.

Stranger Things 3
évad / Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Sadie Sink, Charlie Heaton, Natalia Dyer / Fotó: Netflix

De ez nem is meglepő, hiszen már korábban beharangozták a Duffer testvérek, a készítők, hogy a felnőtté válás küszöbén állnak a srácok. Ebből arra következtethetünk, hogy a cselekmény is igazodik ehhez. És azt is tudjuk, hogy Eleven (Tizi) és Mike szintet lépnek a kapcsolatukban.

A Nike Stranger Things-kollekcióval idézi meg a nyolcvanas éveket

A kollekció első fázisa június 27-én érkezik a boltokba. Ezt a Netflix sorozatában megjelenő iskola inspirálta, ezért a Hawking High Pack nevet viseli. A cipők a Stranger Things iskolájának zöld és narancs színvilágát és tigris kabaláját viselik. A Stranger Things harmadik évada 1985 nyarán játszódik, pontosan abban az évben, amikor a kóla „új” verziója megjelent.

És míg az előző előzetes kapcsán bosszankodtunk, hogy semmi szörny nincs, a mostaniról elmondhatjuk: brutális demogorgonok akarják levadászni hőseinket.

Stranger Things 3 | Official Final Trailer | Netflix

It’s almost time. Stranger Things 3 premieres July 4. Only on Netflix. Watch Stranger Things, Only on Netflix: https://www.netflix.com/strangerthings SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with over 148 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3