Alig két hét és folytatódik a Stranger Things harmadik évada. Az eddigi előzetesek, mondjuk ki, nem éppen akciódúsak. Azonban a legújabb és egyben utolsó előzetes jelenetei sok izgalomra adhat okot.

Mint tudjuk, július 4-re, a Függetlenség napjára időzítette a Netflix a Stranger things harmadik évadának premierjét. A legutóbbi előzetes éppen egy hónapja debütált. Az 1:45 perces előzetesben a Stranger Things második évadában feltűnő Billy Hargrove (Dacre Montgomery) munkájába pillanthatunk be. A balhés srác feltűnését az előzetesben megelőzi a kisvárosi anyukák készülődése: az órájukat nézik – percre pontosan tudják –, mikor jelenik meg bálványuk.

Új előzetest kapott a Stranger Things harmadik évada

A Duffer testvérek még 2017 novemberében jelentették be, hogy érkezhet a Stranger Things harmadik évada, a Netflix csúcssorozata. Aztán szinte pontosan egy évvel később már a nyilvánossággal is közölték, hogy véget értek a következő évad forgatásai. Két hónnap ezelőtt pedig kijött az első hivatalos előzetes is a július 4-én induló harmadik évadnak.

Mondjuk ki, nem volt épp akciódús. Sőt, az első sem szolgált különösebb izgalmakkal. Na, de a harmadik, egyben utolsó kellőképpen borzolja a kedélyeket. Mint ismert, a Stranger Things harmadik évada 1985 nyarán játszódik, és a régi csapathoz csatlakozik a polgármestert alakító Cary Elwesszel is. A Verge szerint olyan, mintha a Jurassic Parkot keresztezték volna a Szellemírtókkal. Hozzáteszi a lap, ez a ST nem olyan, mint a régi ST.
Stranger Things 3 Évad Előzetes
Stranger Things 3
Évad / Noah Schnapp, Caleb Mclaughlin, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Sadie Sink, Charlie Heaton, Natalia Dyer / Fotó: Netflix

De ez nem is meglepő, hiszen már korábban beharangozták a Duffer testvérek, a készítők, hogy a felnőtté válás küszöbén állnak a srácok. Ebből arra következtethetünk, hogy a cselekmény is igazodik ehhez. És azt is tudjuk, hogy Eleven (Tizi) és Mike szintet lépnek a kapcsolatukban.

A Nike Stranger Things-kollekcióval idézi meg a nyolcvanas éveket

A kollekció első fázisa június 27-én érkezik a boltokba. Ezt a Netflix sorozatában megjelenő iskola inspirálta, ezért a Hawking High Pack nevet viseli. A cipők a Stranger Things iskolájának zöld és narancs színvilágát és tigris kabaláját viselik. A Stranger Things harmadik évada 1985 nyarán játszódik, pontosan abban az évben, amikor a kóla „új” verziója megjelent.

És míg az előző előzetes kapcsán bosszankodtunk, hogy semmi szörny nincs, a mostaniról elmondhatjuk: brutális demogorgonok akarják levadászni hőseinket.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet