Amíg a Stranger Things harmadik évadát nézed, itt egy videó a kulisszatitkokról

Javában nézed a Stranger Things harmadik évadát, ugye? A Netflix már előtted jár egy lépéssel.

Július 4-én, az amerikai Függetlenség napját debütált a Stranger Things harmadik évada. Az angolul tudó magyar rajongók vélhetően javában nézik az epizódokat. A Netflix viszont addig is megosztott egy videót a kulisszatitkokról, így tehetünk egy stúdiólátogatást.

stranger things harmadik évad kulisszatitkok
Stranger Things a színfalak mögött / Fotó: Netflix

Így tudjuk meg, hogy a forgatási helyszín a Georgia állambeli Atlanta. Először Mike (Finn Wolfhard) kalauzol el minket, mint Vergilus, aki elmondja, hogy épp a 2. számú forgatási helyszínt látjuk. Őt követi Eleven (Millie Bobby Brown), aki a Hopperrel közös lakását mutatja meg.

Durván akciódús a Stranger Things 3. évadának utolsó előzetese

Mint tudjuk, július 4-re, a Függetlenség napjára időzítette a Netflix a Stranger things harmadik évadának premierjét. A legutóbbi előzetes éppen egy hónapja debütált. Az 1:45 perces előzetesben a Stranger Things második évadában feltűnő Billy Hargrove ( Dacre Montgomery) munkájába pillanthatunk be.

Dustin (Gaten Matarazzo) révén a szülei lakásában járunk, és elárulta, melyik a kedvenc posztere. Hozzátette, hogy ha befejezik a Stranger Things sorozatot, szeretné megtartani.

A Stranger Things Millie Bobby Brownja kulisszatitkokat árult el

Millie Bobby Brown a The Late Late Showban James Corden műsorvezetőnek mesélt Eleven orrvérzéséről, pontosabban annak mikéntjéről. Brown elárulta, hogy a valóságban művér és egy összenyomható palack segítségével imitálják az orrvérzést, csupán az időzítésre kell figyelni. Minden alkalommal, amikor Eleven a képességeit használja, Brown picit megemeli a fejét, ezáltal a kis palack összenyomódik az orrában.

A videóból azt is megtudhatjuk, hogy Willék lakásáa, a Byers ház nem csak forgatási szett, hanem valóban létezik Atlantában. Sőt, kiderül az egyik új szereplőtől, Priah-tól (Erica Sinclair), hogy a stúdióban iskola is működik, hiszen nem maradhatnak tanulnivaló nélkül a srácok.

Stranger Things 3 Cast Give You An All Access Behind the Scenes Tour | Netflix

Go behind the scenes of Hawkins, Indiana and see what life on set of Stranger Things 3 is really like. An all access tour hosted by Millie Bobby Brown, Finn …

Lucas (Caleb McLaughlin) esetében viszont enyhe spoiler található, szóval csak azoknak ajánljuk a videó azon részének megtekintését, akik még nem látták a harmadik évadot.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból