Nézem Film Amíg a Stranger Things harmadik évadát nézed, itt egy...

Amíg a Stranger Things harmadik évadát nézed, itt egy videó a kulisszatitkokról

Promóció

Javában nézed a Stranger Things harmadik évadát, ugye? A Netflix már előtted jár egy lépéssel.

Promóció
- Advertisement -

Július 4-én, az amerikai Függetlenség napját debütált a Stranger Things harmadik évada. Az angolul tudó magyar rajongók vélhetően javában nézik az epizódokat. A Netflix viszont addig is megosztott egy videót a kulisszatitkokról, így tehetünk egy stúdiólátogatást.

Stranger Things a színfalak mögött / Fotó: Netflix

Így tudjuk meg, hogy a forgatási helyszín a Georgia állambeli Atlanta. Először Mike (Finn Wolfhard) kalauzol el minket, mint Vergilus, aki elmondja, hogy épp a 2. számú forgatási helyszínt látjuk. Őt követi Eleven (Millie Bobby Brown), aki a Hopperrel közös lakását mutatja meg.

Durván akciódús a Stranger Things 3. évadának utolsó előzetese

Mint tudjuk, július 4-re, a Függetlenség napjára időzítette a Netflix a Stranger things harmadik évadának premierjét. A legutóbbi előzetes éppen egy hónapja debütált. Az 1:45 perces előzetesben a Stranger Things második évadában feltűnő Billy Hargrove ( Dacre Montgomery) munkájába pillanthatunk be.

Dustin (Gaten Matarazzo) révén a szülei lakásában járunk, és elárulta, melyik a kedvenc posztere. Hozzátette, hogy ha befejezik a Stranger Things sorozatot, szeretné megtartani.

A Stranger Things Millie Bobby Brownja kulisszatitkokat árult el

Millie Bobby Brown a The Late Late Showban James Corden műsorvezetőnek mesélt Eleven orrvérzéséről, pontosabban annak mikéntjéről. Brown elárulta, hogy a valóságban művér és egy összenyomható palack segítségével imitálják az orrvérzést, csupán az időzítésre kell figyelni. Minden alkalommal, amikor Eleven a képességeit használja, Brown picit megemeli a fejét, ezáltal a kis palack összenyomódik az orrában.

A videóból azt is megtudhatjuk, hogy Willék lakásáa, a Byers ház nem csak forgatási szett, hanem valóban létezik Atlantában. Sőt, kiderül az egyik új szereplőtől, Priah-tól (Erica Sinclair), hogy a stúdióban iskola is működik, hiszen nem maradhatnak tanulnivaló nélkül a srácok.

Stranger Things 3 Cast Give You An All Access Behind the Scenes Tour | Netflix

Go behind the scenes of Hawkins, Indiana and see what life on set of Stranger Things 3 is really like. An all access tour hosted by Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp and others.

Lucas (Caleb McLaughlin) esetében viszont enyhe spoiler található, szóval csak azoknak ajánljuk a videó azon részének megtekintését, akik még nem látták a harmadik évadot.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3