A Stanger Things harmadik évada holnap debütál, de még megleptek minket egy kedves videóval

Már nem kell sok, érkezik a Stranger Things harmadik évada. Azt hittük, már ellőtte a Netflix az összes puskaport, de alig egy órája feltöltöttek egy újabb kedvcsinálót a YouTube-csatornájukra.

A Stranger Things harmadik évadának debütálása már a küszöbön áll, épp hogy csak nem kopog. Az elmúlt időszakban három előzetest kaphattak a rajongók. Az elsőből megtudhattuk, hogy valóban a tinédzser kort veszik górcső alá.

A korábbi, teljesen sötét, éjszakai képi világot felváltja a nyári kánikula, a plázák atmoszférája. De mind tudjuk, nem lesz ez annyira fancy és Hawai… Ja, és Elevent (Tizi) hosszú hajjal is láthatjuk!

A második már visszafogott, ha az akciójelenetek vesszük figyelembe. Ám a harmadik az utolsó, már jóval többet mutat meg, mi vár a Stranger Things harmadik évadában.

stranger things harmadik évad millie bobby brown finn wolfhard
Stranger Things / Fotó: Netflix

Ám megajándékozta a rajongókat még egy kedvcsinálóval a Netflix: Eleven és Mike Love Story-ja. Nem véletlen, hogy készítettek egy videót a két tini szerelméről, hiszen a harmadik évadban hangsúlyos szerepet kap a felnőttéválás. Már korábban beharangozták a Duffer testvérek, a készítők, ebből arra következtethetünk, hogy a cselekmény is igazodik ehhez. És azt is tudjuk, hogy Eleven (Tizi) és Mike szintet lépnek a kapcsolatukban.

Eleven and Mike’s Love Story | Stranger Things | Netflix

Stranger Things 3 is here! Check out the best moments of Eleven and Mike’s relationship from Stranger Things and Stranger Things 2! Watch Stranger Things, On…

A videó végigkíséri a kettejük kapcsolatát a megismerkedésük pillanatától Eleven elvesztésén keresztül a bálon elcsattant csókjukig. Ha megengedtek egy apró spoilert: zsbekendőt elő!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból