A július sok más minden mellett leginkább a Stranger Things harmadik évadáról szólt – és még mindig. A Shutterstock is beszállt a buliba, és megmutatja, milyen lenne, ha stockfotókból és -videókból fércelték volna össze.

A Stanger Things harmadik évada július 4-én, az amerikai Függetlenség napján debütált. Azóta néhány nap alatt rekordot döntött a Netflixnél.

A Stranger Things harmadik évada minden korábbi rekordot megdöntött a Netflixnek

A Stranger Things harmadik évada megdöntött minden eddigi nézettségi rekordott a Netflix nek, írja a . Több mint 40 millió háztartásban (egy háztartásban több tömegkommunikációs eszköz is található, valamint egy Netflix-fiókhoz több felhasználó is társítható – a szerk.) nézték meg a sorozatot az első négy napban.

Ráadásul már el is kezdtük latolgatni a legfőbb kérdéseket. Az egyik ilyen, hogy ki a titokzatos idegen a végén, akit nem mutatnak. De David Harbour, a sorozat Hopper seriffje véleményezi a legvadabb rajongói elméleteket.

Lesz negyedik évad a Stranger Thingsnek? Ezek azok, amiket tudunk eddig

Menjünk vissza januárra! Shawn Lecy, a Stranger Things rendezője és producere bejelentette, hogy négyévados lesz a sorozat. Noha a Netflix egyelőre nem erősítette meg hivatalosan ezt. – mondta Levy a nek. Tehát nagy az esély arra, hogy folytatódik az Eleven vezényelte srácok harca a demogorgonokkal.

A Stranger Things-vonatra pedig számos világvállalat felszállt; a Nike egyedi, a sorozatot megidéző kollekciót dobott piacra, a Coca-Cola visszahozta a régi, legnagyobb baklövését, az IKEA pedig berendezett egy Stranger Things-re emlékeztető szobát.

Stranger Things Harmadik Évad Shutterstock
Shutterstock Módra Készült Stranger Things / Fotó: Shutterstock

Erre a vonatra szállt fel a Shutterstock, a stockfotókat és -videókat kínáló cég: elkészítette a saját előzetesét. Fontos megjegyezni, hogy ez még július 4-e előtt csinálta meg, de hozzám csak most futott be az Ad Weeknak köszönhetően.

Visszatérve a kezdeményezéshez! A Shuterstock kizárólag olyan képanyagokat és zenéket használt fel, amik náluk (is) megtalálhatók.

Shutterstock | Strange Things

Explore the stranger side of stock with images, videos, and music that will take your projects to another dimension. See strange stock now: https://shutr.bz/…

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet