MEGABRÉKING: Vége a Stranger Things harmadik évad forgatásának

Sokunk nagy kedvence, a Stranger Things harmadik évada hamarosan nézhető lesz. A sorozat egyik fontos szereplője bejelentette, hogy vége a forgatásnak.

A ’80-as évek Amerikájában játszódó Stranger Things 2016-ban debütált, és azonnal a szívekbe zárta magát. Egy raklap intertextus, filmes- és popkulturális utalás érhető tetten a sorozatban, és a gyerekszínészek is egytől-egyig imádnivalók. És még tavaly év végén bejelentették, hogy jön a következő évad. Elég hosszúra sikeredett a következő hír, hiszen most tudtuk meg: vége a forgatásnak, írja a Screen Rant.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Vége a forgatásnak. Mindenki mondja, hogy „viszlát, bajusz”. Ha bármilyen információra szükségetek van, míg távol vagyok, hogy mi történik Hawkinsban, hívjátok Gary-t. Képtelen befogni a száját[/perfectpullquote]

– írta David Harbour, a széria egyik fontos szereplője.

Wrapped. Everyone say ‘goodbye mustache.’ If you need any info on what’s good in Hawkins while I’m away, give Gary a call. He can’t keep his damn mouth shut. #spoilerswithoutcontext #awfullogos #facecaterpillar #bestjobever #fletch #speilbergeatyourheartout

No Description

Stranger Things készítői, a Duffer testvérek még a 2. évad körüli nagy hype során csigázták a rajongókat: “A szereplők a következő évadban már eggyel nagyobbak lesznek, közelebb a felnőtté váláshoz, ami mindig egy dramatikus momentum egy ember életében. A dráma pedig jó.”

A Stranger Things sztárja is a világ legbefolyásosabb emberei között – Orbán kimaradt a listából

A listán világsztárok, sokak által ismert közszereplők, a zenei élet meghatározó figurái is helyet kaptak, ahogyan különféle politikai egyének is -Orbán Viktort azonban hiába kerestük, nem találtuk. A listán szerepel Hugh Jackman, Nicole Kidman, Rihanna vagy a nemrég Oscar-díjat érdemlő Guillermo Del Toro is.

A második évad az év nézettségi szintjeit ütötte, csak az USA-ban 15 millióan streamelték Eleven (Tizi) kalandjait. A sikert persze kereskedelmi vonalon is növelték, a Justice to Barb zoknitól egészen a gyertyatartóig mindent be lehet szerezni a sorozat tematikájában.

Hogy mikor tér vissza a sorozat a Netflixre, arról pontos információt még nem lehet tudni, csak azt, hogy valamikor a jövő év folyamán.

És hogy kiket láthatunk a Stranger Things harmadik évadában majd?

Az állandó szereplőkké vált Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Noah Schnapp (Will Byers), Millie Bobby Brown (Eleven), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Sadie Sink (Max) és Dacre Montgomery (Billy) mellett Jake Busey és Cary Elwes fognak játszani a következő szezonban.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból