A koronavírus-járvány a filmiparban is lavinaként pusztít, a Stranger Things sorozatot is utolérte.

Számos produkció kénytelen leállni

Az elmúlt időszakban folyamatosan érkeznek a hírek, hogy forgatásokat állítottak le vagy halasztottak el a koronavírus-járvány miatt. Így járt a Mission: Impossible 7 stábja Olaszországban vagy a Jóbarátok külön epizódjának forgatása is.

Stranger Things Negyedik Evad
Stranger Things / Fotó: Netflix

Egy filmforgatás igazi táptalaja lehet a vírus terjedésének, hiszen sok ember van naphosszat egy zárt térben, stúdióban, ahol a különböző eszközök is segíthetik a terjedést. Így a producerek érthető okból nem kockáztatják a stáb egészségét. Egy nagyobb, Stranger Things-hez hasonló produkció leállítása nem megy egyik pillanatról a másikra, írja a Variety. A műsor rendezője és producere, Shawn Levy viszont már pénteken meghozta az ezzel kapcsolatos döntést.

A Stranger Things 4. évadának új előzetéséből kiderül, Hopper visszatér halálából

Még tavaly, szeptember végén jött a hír, lesz 4. évad. Most pedig kijött a Stranger Things 4. évadának előzetese, amely azonnal feloldja az egyik, ha nem a legfontosabb rejtélyt: Jim Hopper mégis él. A helyi seriff a 3. évad záróepizódjában segített bezárni az átjárót a világunk és az Upside Down között.

A rendező úgy nyilatkozott, hogy a Netflix-szel egyeztetett erről, ugyan a produkció tagjai közül még senki sem betegedett meg, de mégis ezt tartották a helyes lépésnek. Ez mindenki számára elkeserítő volt, hiszen már egy hónapja zajlottak a negyedik évad munkálatai és családias hangulat alakult ki ez idő alatt.

Nem csak a Stranger Things-et állították le

A bejelentés néhány héttel azután érkezett, hogy a Netflix bemutatta a Stranger Things negyedik évadjának beharangozóját.

Stranger Things 4.évad – Hivatalos Előzetes Oroszországból szeretettel

No Description

Hasonló sorsra jutott a One Day at a Time című komédiasorozat is. Két epizódot még élő közönség nélkül rögzítették ugyan, de a március 16-tól tervezett további forgatásokat leállították. A sorozat írói Gloria Calderon Kellett és Mike Royce úgy döntöttek, hogy a járvány ideje alatt virtuális szobákban folytatják az írói munkálatokat.

Lehet, hogy a Stranger Things srácai nem is igazi barátok?

A sorozaban Eleven és Mike között van a legromantikusabb kapcsolat. Miután El megszökik a Hawkins Laboratóriumból, találkozik Mike-kal, Lucas-szal és Dustinnal, akik az elveszett barátjukat Willt keresik. Az El által gerjesztett féltékenykedés miatt, először Mike és Lucas barátsága romlik meg. Később Mike a csapattól is egyre jobban eltávolodik, hogy Elevennel lehessen.

Az elkövetkező időszakban tehát számos szórakoztatóipari szereplőnek financiális nehézségeket kell majd megoldania.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk