Nézem Film Lehet, hogy David Backham fia, Romeo is feltűnik a...

Lehet, hogy David Backham fia, Romeo is feltűnik a Stranger Things egyik epizódjában?

Promóció

Millie Bobby Brown, a Stranger Things Tizije David Beckham fiával, Romeóval randizgat. Ez pedig lehet azt implikálhatja, hogy Romeo Beckham feltűnhet a Stranger Things egyik epizódjában.

Promóció
- Advertisement -

David Beckham fia, Romeo és Millie Bobby Brown, a Stranger Things üstököse régóta ismerik egymást. Azonban egy 2016-os, az UNICEF 70. gáláján kerültek közelebb. Akkor egy díjat adott át az angol labdarúgó-válogatott volt csapatkapitányának, David Beckhamnak. Ott ismerkedett meg a család össze tagjával, ekkor kedvelte meg igazán Romeót.

Millie Bobby Brown, a Stranger Things Tizije / Fotó: Netflix

És ez pedig lehet, egy Stranger Things-epizódot vonhat maga után. A vörös szőnyegen megkérdezték Millie Bobby Brownt, mi látna szívesen a Stranger Things karaktereként, írja a Vogue.

“Nem is tudom. Valamit Romeo Beckhammel” – reagált Bobby Brown. Az biztos, hogy a Stranger Things harmadik évadában nem tűnik fel. Korábban David Harbour, a széria egyik fontos szereplője osztotta meg Instagramon, hogy vége a forgatásnak.

Vége a forgatásnak. Mindenki mondja, hogy „viszlát, bajusz”. Ha bármilyen információra szükségetek van, míg távol vagyok, hogy mi történik Hawkinsban, hívjátok Gary-t. Képtelen befogni a száját

– írta Harbour. És persze egy ideje tudjuk is a megjelenés dátumát: július 4-e.

Amire hónapokat vártunk: Itt a Stranger Things 3. évadának hivatalos előzetese

Egy raklapnyi hír volt a Stranger Things harmadik évada körül. Mindig csak annyit csepegtettek, amivel az őrületbe tudták kergetni a rajongókat. Alig, hogy véget ért a második évad, a Duffer testvérek, a készítők egy interjúban feszegették, hogy lehet, lesz újabb évad. – mondták a srácok.

Ha kitart a szerelem Millie Bobby Brown és Romeo Beckham között, valamint a sorozat atyjai, a Duffer testvérek is jónak látják, elképzelhető, hogy Tizi befolyása érvényre juthat.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3