Lehet, hogy David Backham fia, Romeo is feltűnik a Stranger Things egyik epizódjában?

Millie Bobby Brown, a Stranger Things Tizije David Beckham fiával, Romeóval randizgat. Ez pedig lehet azt implikálhatja, hogy Romeo Beckham feltűnhet a Stranger Things egyik epizódjában.

David Beckham fia, Romeo és Millie Bobby Brown, a Stranger Things üstököse régóta ismerik egymást. Azonban egy 2016-os, az UNICEF 70. gáláján kerültek közelebb. Akkor egy díjat adott át az angol labdarúgó-válogatott volt csapatkapitányának, David Beckhamnak. Ott ismerkedett meg a család össze tagjával, ekkor kedvelte meg igazán Romeót.

millie bobby brown stranger things
Millie Bobby Brown, a Stranger Things Tizije / Fotó: Netflix

És ez pedig lehet, egy Stranger Things-epizódot vonhat maga után. A vörös szőnyegen megkérdezték Millie Bobby Brownt, mi látna szívesen a Stranger Things karaktereként, írja a Vogue.

“Nem is tudom. Valamit Romeo Beckhammel” – reagált Bobby Brown. Az biztos, hogy a Stranger Things harmadik évadában nem tűnik fel. Korábban David Harbour, a széria egyik fontos szereplője osztotta meg Instagramon, hogy vége a forgatásnak.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Vége a forgatásnak. Mindenki mondja, hogy „viszlát, bajusz”. Ha bármilyen információra szükségetek van, míg távol vagyok, hogy mi történik Hawkinsban, hívjátok Gary-t. Képtelen befogni a száját[/perfectpullquote]

– írta Harbour. És persze egy ideje tudjuk is a megjelenés dátumát: július 4-e.

Amire hónapokat vártunk: Itt a Stranger Things 3. évadának hivatalos előzetese

Egy raklapnyi hír volt a Stranger Things harmadik évada körül. Mindig csak annyit csepegtettek, amivel az őrületbe tudták kergetni a rajongókat. Alig, hogy véget ért a második évad, a Duffer testvérek, a készítők egy interjúban feszegették, hogy lehet, lesz újabb évad. – mondták a srácok.

Ha kitart a szerelem Millie Bobby Brown és Romeo Beckham között, valamint a sorozat atyjai, a Duffer testvérek is jónak látják, elképzelhető, hogy Tizi befolyása érvényre juthat.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból