Lesz negyedik évad a Stranger Thingsnek? Ezek azok, amiket tudunk eddig

Ma debütált a Stranger Things harmadik évada, de már a rajongók kétségbeesve tudni akarják, lesz-e folytatás. 

Menjünk vissza januárra! Shawn Lecy, a Stranger Things rendezője és producere bejelentette, hogy négyévados lesz a sorozat. Noha a Netflix egyelőre nem erősítette meg hivatalosan ezt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Csak annyit mondhatok, jó előérzetünk van afelől, hogy folytatódik-e a sztori. Mindenképpen lesz negyedik évad[/perfectpullquote]

– mondta Levy a Collidernek.

Ezgif.com Resize
Stranger Things / Forrás: Netflix

Tehát nagy az esély arra, hogy folytatódik az Eleven vezényelte srácok harca a demogorgonokkal. Shawn Levy azt is elmondta, hogy amikor ők, a producerek felvázolják az egész évadot, akkor a Duffer testvérek (a készítők – a szerk.) tárgyalóasztalhoz ülnek az írókkal, és megvitatják az összes prioritást és azok feltételeit.

Amíg a Stranger Things harmadik évadát nézed, itt egy videó a kulisszatitkokról

Július 4-én, az amerikai Függetlenség napját debütált a Stranger Things harmadik évada. Az angolul tudó magyar rajongók vélhetően javában nézik az epizódokat. A Netflix viszont addig is megosztott egy videót a kulisszatitkokról, így tehetünk egy stúdiólátogatást. Így tudjuk meg, hogy a forgatási helyszín a Georgia állambeli Atlanta.

És most menjünk vissza 2017-re! Matt és Ross Duffer azt mondták a Vulture-nek, hogy csak négyévados lesz a Stranger Things. “Nekünk csak igazítani kell a történeten”, mondta Matt.

Szóval úgy néz ki, egy évadig még megkapják a rajongók a dózisukat.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk