Ezért vádolják a Stranger Things alkotóit

Matt and Ross Duffert, a fantasztikus Netflix-sorozat, a Stranger Things alkotóit beperelte egy filmproducer.

Charlie Kessler azt állítja, a Duffer testvérek (a sorozat nézőinek csak “The Duffer Brothers”) lenyúlták az ő díjnyertes filmjét (2012, Hampton Nemzetközi Filmfesztivál), a Montaukot. 

Kessler, a sértett fél és az ügynöke azzal vádolják a testvéreket, hogy a nyertes rövidfilmből hozták létre a már 3. évadához közelítő tökélyt, a Stranger Things-t. A Montauk egy topsecret, kormány által működtetett kísérleti laborról szól, ami a Netflix-sorozat kulcsmozzanata is.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A 2016-ban indult sorozatot látva Kessler ledöbbent a hátborzongató hasonlóságokon. És most azt állítja, a forgatókönyv, az ötlet és a történet is mind-mind az ő filmjéből nőttek ki. Most, hogy a sorozat már igazi kultjelenséggé vált, aminek a folytatását a világ midnen táján követelik az elvakult rajongók (mint mi is), Kessler pénzbeli kompenzációt várna. De azt is követeli, hogy zúzzanak be minden olyan anyagot, amit állítólag az ő filmjéből vettek. 

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból