Elképesztő rajongói Strangers Things-plakátot készített egy magyar művész

Sonnyfive, azaz Szalay Sándor újraalkotta a Stranger Things plakátjait. A végeredmény egészen elképesztő lett.

Egy Stranger Things rajongói Instagram-oldal elképesztő rajzokat posztolt ki, melyeket Sonnyfive, valódi nevén Szalay Sándor készített a harmadik évad megjelenésének apropóján.

stranger things harmadik évad plakát
Stranger Things harmadik évadának plakátja / Fotó: Empire

A művész bevallása szerint hatalmas rajongója az 1980-as éveknek. Egy korábbi alkotásában elképzelte Marty McFly-t Budapesten.

A Stranger Things 3. Robinja döntött a leszbikus sztori mellett

A Stranger Things 3. évadjában izgalmas időszakot látunk: nyári szünet, ami a tinik életében szinte egyenlő a szerelmi kapcsolatokkal. Steve ( Joe Keery) sajnos kénytelen robotolni egy fagylalt üzletben, ahol munkatársa, Robin ( Maya Hawke) nem éppen olyan típusú lány, akire Steve korábban bukott. Úgy is mondhatjuk, Nancy Wheeler ( Natalia Dyer) teljes ellentéte.

Szalay munkája nem egyedüli eset: egy magyar fotós a sorozat hivatalos LEGO-csomagjával illusztrálta képein az eseményeket. A fentebb említett rajongói Instagram-oldalon is rendszeresen posztolnak ki hasonló tartalmakat más, más, külföldi alkotóktól.

Stranger Things 4: Ő(k) a titokzatos amerikai, akit felfal a demogorgon?

Július 4. fontos dátum volt a Stranger Things-rajongók életében. A várva várt 3. évad megjelent a Netflixen, és már az első napon rekordmennyiségű ember nézte meg Eleven ( Millie Bobby Brown) és barátai harcát a gonosz ellen. Hawkins legvagányabb fiataljai a város megmentése során nem egy, hanem egyből két főszereplőt is elveszítenek, vagy mégsem?

A Netflix 1980-as években játszódó, Stephen King-regényeket és Spielberg-filmeket idéző nagy sikerű sorozatának várhatóan még egy évadot készítenek.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból