Érkezik a Surviving R. Kelly dokumentumfilm-sorozat folytatása

Januárban került adásba a Surviving R. Kelly dokusorozat a zenész elleni többszörös szexuális erőszak vádjáról. A Lifetime bejelentette, érkezik a folytatás, írja az NME.

A folytatás a Surviving R. Kelly: Impact (R. Kelly túlélése: Hatás) címet viseli. A kétórás különkiadást Soledad O’Brien fogja levezényelni, és az eredeti sorozat utóhatását vizsgálja.

Pete Davidson az R. Kelly-t és Michael Jacksont ért vádakat tárgyalta

Pete Davidson az SNL Weekend Update szegmensében reflektált a mostanában szexuális visszaélésekkel vádolt zenészek ügyeire. Idén két dokumentumfilm tartja lázban a sajtót, mindkettő olyan népszerű művészekre fókuszál, akiket szexuális abúzussal vádolnak. A Lifetime Surviving R. Kelly dokumentumfilm-sorozata R. Kelly bűneit, az HBO-n megjelent Neverland elhagyása pedig Michael Jackson gyerekmolesztálási ügyeit helyezi górcső alá.


A dokumentumfilm azt veszi górcső alá, mennyiben változott a szexuális erőszakról szóló társadalmi dialógus az eredeti sorozat bemutatása óta. Természetesen R. Kelly bírósági ügyének egésze is górcső alá kerül. A folytatás május 4-én érkezik az amerikai képernyőkre.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból