Suti András sérülése miatt aggódik a Bajnokok csapata, és remélik, hogy a honvágy és a mentálisan kihívást jelentő első időszakon át tud majd lendülni az Exatlon Hungary versenyzője.

Suti András szirénázó mentőautóval került kórházba

Suti András sérülése előtt 3:3-as állásnál Kővári Viktorral indította futamát, amikor az akadálypálya első szakaszánál elesett.

A többi barikádnál még két alkalommal botlott meg, és szemmel láthatóan a lábából mintha kiszállt volna minden erő.

Suti Andras Bajnok Lanyok Exatlon Hungary Suti Andras Serules
Suti András A Bajnok Lányok Gyűrűjében Gyógyul / Fotó: Tv2

Suti András futama után Kocsis Lilkó és Szente Gréta versenye következett, és a rajthoz felsétálva Kocsis Lilkót teljesen kizökkentették a látottak. Sutit a Bajnokok kísérték a mentőautóhoz. A pirosak Lilkóját mindig felzaklatja, ha valamelyik csapattársát baleset éri vagy rosszul lesz. A Lilkóhoz legközelebb álló Szabó Franciska bokaszalag szakadás miatt volt kénytelen idő előtt befejezni Exatlon pályafutását, legutóbb pedig Tóth Janka kapott el rejtélyes betegséget, és utazott haza Magyaroszágra.

A pályán futam közben egyszerűen azt éreztem, hogy fogy az erőm és kezdek lemerülni. Minden mozdulatom kétszer olyan nagy erőkifejtésbe telt, alig mozogtak a lábaim és a kezeim, volt, hogy ki is csúszott a lábam alól a talaj, egyszerűen nem értettem, mi történik. Csak a szívem vitt végig a pályán, hatalmas küzdelem volt.

– nyilatkozta Suti András a Borsnak. Szerencsére a versenynap végén újra csatlakozhatott a csapatához, nem volt szükség többre, mint egy infúziós kezelésre.

Mentális zavar okozhatta

Az Exatlon Hungary csapataihoz nemrég érkezett játékos kimerültsége egyelőre rejtély a Bajnokok számára. A legnagyobb kihívást valószínűleg szerelme hiánya jelenti, és ez fizikálisan is kihat a teljesítményére.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

András Zsolt Suti (@suti_andris) által megosztott bejegyzés

A Bajnokok szeretnének segíteni csapattársukon, és azt tervezik, sokkal több időt töltenek majd el Andrással, hogy ne maradjon szabad perce mentálisan mélyre zuhanni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet