Svájc új szintre emelte a mozi élményét: kényelmes franciaágyakkal, kanapékkal és papucsokkal csábítja a filmrajongókat

Mi pedig egy kicsit irigykedünk. Spreitenbach városában a Cinema Pathé igazi luxussal és kényelemmel várja a nézőket. A VIP hálószobákkal felszerelt mozi múlt héten nyitott, és elnézve az újdonságokat és a fotókat, ez lehet minden filmimádó álma. Mintha otthonról hazamennénk.

A svájci város, Spreitenbach olyan moziélményt kínál, amelyet eddig talán csak a kaliforniai felső tízezerről szóló valóságshowkban láttunk. Igaz, az árát meg kell fizetni, de a 37 fontért (kb. 12.000 Ft) cserébe ágyban fekve, párnák között, papucsban élvezhetjük a filmeket. A menüben pedig gofri és palacsinta is szerepel, amire lássuk be, aligha lehet nemet mondani.

e33480ce51c83c6c53f0ee798820246927da940ec4d5083a3674da6207cec538
Mi kipróbálnánk! / Fotó: The Local Switzerland

A VIP hálószoba mellett VIP nappaliban is lehetőség van filmet nézni, aki a kanapét preferálja ágy helyett. Természetesen egy- és kétszemélyes kiszerelésben. Mivel a lepedőket, párnákat rendszeresen cserélik, nem kell aggódni a higiénia miatt sem. Ami pedig még jobb, a gyerekekre is gondoltak, bár nekik babzsákot kínálnak ágy helyett, ami talán biztonságosabb. A lépcső mellett pedig csúszdán is közlekedhetnek.

Okosabb az embernél: a szemetet is összeszedi ez a svájci robot – Videó

A Boston Dynamics robotjairól alapvetően két dolog jelző jut rögtön az ember eszébe: lenyűgöző és félelmetes – írja a . Lenyűgöző, mert olyan dolgokra képes, ami néhány évvel ezelőtt még talán csak a scifi kategóriájába volt sorolható, és félelmetes, mert a képességeit látva nehéz nem egy jövőbeni robottámadást vízionálni.

Venanzio Di Bacco, a mozi vezérigazgatója kijelentette, hogy valami újat szeretnének kínálni a látogatóknak. Ágymozi Budapesten is található, és még számos más helyen is, de Svájc ráérzett a lényegre: az emberek a lehető legteljesebb kényelmet szeretnék mozizás közben, amit legjobban otthon, ágyban fekve érhetnek el. Ezért a Cinema Pathé szeretné, ha a néző ugyanezt az élményt a moziban is átélhetné. Aki már repülőjegyet is váltott Svájcba, írja meg az élményt!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból