Sydney Sweeney arról beszélt, hogy beleszólt az alkotó, Sam Levinson forgatókönyvébe, és úgy érzi, alábecsülték előadói karrierjét, mert „levetkőzött”.

Sydney Sweeney sokszor kényelmetlenül érezte magát a meztelen jelenetek miatt

Sydney Sweeney, az Eufória sztárja arról beszélt, hogy gyakran indokolatlan meztelenségnek volt kitéve a szerepeiben, írja az I-D Vice. Sydney felszólalt a frusztráló „megbélyegzésről a képernyőn meztelenül játszó színésznőkkel szemben”. 

Amikor egy srác szexjelenetben játszik, vagy megmutatja a testét, akkor is díjat nyer, és dicséretet kap. De abban a pillanatban, amikor egy lány ugyanezt megteszi, az teljesen más.

„Voltak olyan tapasztalataim, amikor haza akartam menni és teljesen nyersre dörzsölni magam, mert undorítónak éreztem magam. Nem éreztem jól magam a szereplőtársammal vagy a stábbal, és egyszerűen nem éreztem, hogy a karakterem megtenné. Ettől még inkább feszélyezettnek éreztem magam. Nem éreztem úgy, hogy képes vagyok megszólalni.” 

Sam Levinsonnal lehetett tárgyalni a szükségtelen meztelen jelenetekről

Sydney felidézett néhány olyan pillanatot is, amikor az Eufória-beli karakterének, Cassie Howardnak „meztelennek kellett lennie” Sam Levinson forgatókönyve szerint. Szerencsére az író-rendező nagyon szívesen fogadta visszajelzéseit, és beleegyezett, hogy a sorozat (még mindig, azt kell mondanunk, számos) félmeztelen jelenetét elkaszálja, amikor kényelmetlenül érezte magát. 

Az Eufória a közelmúltban a DARE, a Drug Abuse Resistance Education szervezet kritikájának kereszttüzébe került, mert állítólagosan elbűvölően ábrázolja a „középiskolás diákok kábítószer-használatát, függőségét, névtelen szexet”, az erőszakot és más pusztító magatartásokat, amelyek gyakoriak és elterjedtek a mai világban.” 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet