Sylvester Stallone gőzerővel készül a Rambo V – Utolsó vér című film premierjére. Legutóbb a cannes-i filmfesztiválon mutatott be néhány exkluzív képet a filmből.

Maga John Rambo, azaz Sylvester Stallone is részt vett a cannes-i filmfesztiválon, hogy az új Rambo-filmet népszerűsítse.

Rambo 5 Sylvester Stallone
Sylvester Stallone A Rambo 5. Részében / Fotó: Imdb

A Rambo V – Utolsó vér exkluzív képeit mutatta be a filmfesztiválon az akciósztár, a közelgő, utolsó felvonás kapcsán. A Rambo-rajongók már izgatottan várták a sorozat befejező részének ízelítőit, miután múlt hónapban látványosan távol maradt a Lionsgate’s CinemaCon rendezvényéről.

RAMBO TRILOGY – Official Trailer – Newly restored in 4K

A one man war begins. Newly restored in stunning 4K. Yours to experience now: https://www.amazon.co.uk/Rambo-Trilogy-First-Blood-Disc/dp/B000050YLW/ref=sr_1_…

A videómontázs tisztelgett a sztár 50 évre visszatekintő filmes és TV-s karrierje előtt. Itt tartották a Ted Kotcheff rendezte eredeti Rambo-film digitálisan felújított változatának premierjét a Grand Théâtre Lumière-ben, a filmsorozat már 4K-ban is élvezhető.

Az 1982-ban bemutatásra került filmben játszotta el Stallone elsőként Rambo szerepét, majd a franchise további négy epizódot ért meg.

Sylvester Stallone társíróként is résztvett az akciófilm-sorozat összes részében. A sorozat negyedik epizódját, a John Rambot saját maga rendezte 2008-ban.

Sylvester Stallone elengedi, ami sikerre vitte – Ezt üzeni a rajongóknak

A 73 éves Stallone köszönetet mondott rajongóinak is, és azt üzenete nekik: A Rocky-sorozatból nyolc film készült, az első, John G. Avildsen rendezésében 1976-ban, és nyomban nagy sikert aratott. A film három Oscar-díjat kapott, köztük a legjobb filmnek és a legjobb rendezőnek járó elismerést. A későbbi filmekből többet Stallone írt és rendezett.

A Rambo V – Utolsó vér című filmet Adrian Grunberg rendezi, aki a Jack Reacher és az Apocalypto filmekben is közreműködött. Stallone mellett olyan sztárok is felbukkannak majd, mint Paz Vega, Oscar Jaenada, Adriana Barraza, Yvette Monreal, Sergio Peris-Mencheta és Joaquín Cosío.

A Rambo V – Utolsó vér szeptember 20-án kerül az amerikai mozikba, tudhatjuk meg a Varitey beszámolójából.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet