Nézem Film Sylvester Stallone megmutatta a Rambo V – Utolsó vér...

Sylvester Stallone megmutatta a Rambo V – Utolsó vér új előzetesét

Promóció

Sylvester Stallone mielőtt végleg búcsút intene az ikonikus akcióhősnek, még leforgatta a Rambo V – Utolsó vér című filmet, írja a Joblo.

Promóció
- Advertisement -

Alig egy hónap múlva kerül bemutatásra a Rambo V – utolsó vér akciófilm, amelynek új előzetesét Stallone az Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival. A film rendezője Adrian Grunberg, a forgatókönyvet pedig Stallone írta Matt Cirulnick közreműködésével.

Rambo, azaz Sylvester Stallone nem kíméli a mexikói kartell embereit / Fotó: Rolling Stone

A történet szerint Rambo egy farmon dolgozik, majd kénytelen átlép az amerikai-mexikói határon, hogy segítsen megtalálni egy közeli barátja elrabolt lányát. Hamarosan szembe találja magát az egyik legerőszakosabb mexikói kartellel.

Sylvester Stallone: „Kesőbb már úgy gondoltam, megmenthetem Rockyt!”

A film Hollywood egyik legsikeresebb franchise-a lett. John Rambo a másik felejthetetlen karakter, amit Stallone létrehozott, de mégis Rocky az, amelyik igazán közel áll hozzá. – vallotta Stallone. A most 73 éves Stallone sosem beszélt nyilvánosan arról, hogy az 1976-ban kezdődő Rocky-franchise tulajdonjogától gyakorlatilag megfosztották. A film óriási sikert aratott, mind anyagilag , mind szakmailag.

Stallone mellett olyan színészeket láthatunk még a filmben, mint Adriana Barraza, aki Rambo barátját alakítja vagy Yvette Monreal, aki az elrabolt lány szerepét játssza. A Rambo-folytatásban feltűnik még Sergio Peris-Mencheta, a kartell vezetőjeként, továbbá Óscar Jaenada és Paz Vega is.

via GIPHY

Az ötlet, hogy Rambo a mexikói kartellel kerül összetűzésbe már a 2008-as Rambo-film előtt is megfogalmazódott. Stallone úgy döntött még elmeséli ezt a történetet az akcióhősről, mielőtt végleg szögre akasztja Rambo fegyvereit.

BRAND NEW TEASER !! I am re-posting this FULL frame! IT GETS BETTER THE 2ND TIME.. “… They started it, I will end it!” #Rambo said. Coming September 20

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

A Rambo V – Utolsó vér (Rambo: Last Blood) című akciófilm szeptember 19-én kerül a magyarországi mozikba.

Promóció
ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3