Sylvester Stallone megmutatta a Rambo V – Utolsó vér új előzetesét

Sylvester Stallone mielőtt végleg búcsút intene az ikonikus akcióhősnek, még leforgatta a Rambo V – Utolsó vér című filmet, írja a Joblo.

Alig egy hónap múlva kerül bemutatásra a Rambo V – utolsó vér akciófilm, amelynek új előzetesét Stallone az Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival. A film rendezője Adrian Grunberg, a forgatókönyvet pedig Stallone írta Matt Cirulnick közreműködésével.

Sylvester Stallone Rambo Last Blood
Rambo, Azaz Sylvester Stallone Nem Kíméli A Mexikói Kartell Embereit / Fotó: Rolling Stone

A történet szerint Rambo egy farmon dolgozik, majd kénytelen átlép az amerikai-mexikói határon, hogy segítsen megtalálni egy közeli barátja elrabolt lányát. Hamarosan szembe találja magát az egyik legerőszakosabb mexikói kartellel.

Sylvester Stallone: „Kesőbb már úgy gondoltam, megmenthetem Rockyt!”

A film Hollywood egyik legsikeresebb franchise-a lett. John Rambo a másik felejthetetlen karakter, amit Stallone létrehozott, de mégis Rocky az, amelyik igazán közel áll hozzá. – vallotta Stallone. A most 73 éves Stallone sosem beszélt nyilvánosan arról, hogy az 1976-ban kezdődő Rocky-franchise tulajdonjogától gyakorlatilag megfosztották. A film óriási sikert aratott, mind anyagilag , mind szakmailag.

Stallone mellett olyan színészeket láthatunk még a filmben, mint Adriana Barraza, aki Rambo barátját alakítja vagy Yvette Monreal, aki az elrabolt lány szerepét játssza. A Rambo-folytatásban feltűnik még Sergio Peris-Mencheta, a kartell vezetőjeként, továbbá Óscar Jaenada és Paz Vega is.

via GIPHY

Az ötlet, hogy Rambo a mexikói kartellel kerül összetűzésbe már a 2008-as Rambo-film előtt is megfogalmazódott. Stallone úgy döntött még elmeséli ezt a történetet az akcióhősről, mielőtt végleg szögre akasztja Rambo fegyvereit.

BRAND NEW TEASER !! I am re-posting this FULL frame! IT GETS BETTER THE 2ND TIME.. “… They started it, I will end it!” #Rambo said. Coming September 20

No Description

A Rambo V – Utolsó vér (Rambo: Last Blood) című akciófilm szeptember 19-én kerül a magyarországi mozikba.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk