Sylvester Stallone végleg elengedi, ami sikerre vitte – Ezt üzeni a rajongóknak

Több mint négy évtized után Sylvester Stallone úgy döntött, hogy végleg szögre akasztja Rocky bokszkesztyűjét. A Rocky-filmek sztárja Instagrarm-üzenetben jelentette be szerdán rajongóinak, hogy elengedi a bokszolós filmszériát.

Mint írta, nagy becsben tartotta ezeket a filmeket.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Minden elmúlik, mindennek vége szakad egyszer.[/perfectpullquote]

A 73 éves Stallone köszönetet mondott rajongóinak is, és azt üzenete nekik:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Rocky sohasem fog meghalni, mivel bennetek tovább él.[/perfectpullquote]

A Rocky-sorozatból nyolc film készült, az első, John G. Avildsen rendezésében 1976-ban, és nyomban nagy sikert aratott.

creed 2 sylvester stallone today main 181128 be3bcfbca9363d55b163ce65ce95570b.fit 760w
Sylvester Stallone a Creed 2-ben / Fotó: Today

A film három Oscar-díjat kapott, köztük a legjobb filmnek és a legjobb rendezőnek járó elismerést. A későbbi filmekből többet Stallone írt és rendezett.

Freddie Mercury: „Hogy kiállja-e a zeném az idő próbáját? Nem leszek ott, hogy aggódjak miatta”

Felejthetetlen koncertek, féktelen bulik, meleg szeretők és drogok. Ha nem az énekhangját magasztalják, legtöbbször ezekkel a szavakkal jellemzik az énekest. De ismertük őt igazán? Összegyűjtöttünk pár érdekességet Freddie Mercuryról, amit nem biztos, hogy tudtál. Farrokh Bulsara-ként kevesen ismerik, pedig ezzel a névvel született 1946-ban, az afrikai Zanzibárban, egy párszi indiai család gyermekeként.

Az utolsó Rocky-filmekben, a Creed: Apolló fia című produkcióban, és a magyar mozikban 2019 januárjától látható Creed II.-ben a Stallone alakította Rocky már egy fiatal tehetség edzőjeként szerepelt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból