Hallgatom A biztonsági őr dob be a buliba, ha detoxba...

A biztonsági őr dob be a buliba, ha detoxba kerülsz – Itt a SZ4P új klipje, a Zacher Gábor

Promóció

Detox, Zacher Gábor, rocksztárok és gumipankos pincekoncert, avagy elalvástól ébredésig bulizás Volkova Krisztivel egy kicsavart történetben. Megjelent a Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P) új klipje, a Zacher Gábor.

Promóció
- Advertisement -

Október végén jelent meg a Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P) második nagylemeze Rocksztárok porszívóznak címmel, ami a nyitódalból, a Zacher Gábor soraiból kölcsönözte a címet. A dalt az élet inspirálta, meg a koncertközönség soraiban feltűnő Zacher Gábor.

A zenekar számára egyértelmű volt, hogy ebből bizony klipet kell csinálni, és az egyik frontember, Csóré Zoltán meg is álmodott hozzá egy szokatlanul forgatott videót, amihez a megfelelő ember a többszörös Klipszemle-díjas Lippai Balázs volt.

A SZ4P zenekar az Instantban / Fotó: Zsiga Pál

Egy sör mellett felvázolták neki az ötletet, ő pedig egyből rákapott.

Detox, Zacher Gábor, Punk rakenroll. A téma adva volt, de ezen a sokat látott formulán illett csavarnunk egyet. A klip eseményei nem hoznak újat a szarásig bulizás témakörébe, de az eseménysort fordítva képzeltük el. Nem visszapörgetve, hanem visszafelé eljátszva. Így láthatjuk azt a szürreális világot, ahol a biztiőr a legkészebb embereket dobja be a buliba, a mentősök hányással etetnek, vagy az üres poharakba visszatöltik a mérgeket a bulizók, és hasonlók

– mondta el Lippai Balázs. Hozzátette, hogy érdekes eljátszani a gondolattal, milyen lenne az a világ, ahol például egy fesztivál után egészségesebb leszel, mindenesetre azért az sem volna túl jó helyzet, ha minden buli a detoxból indulna

SZ4P – Zacher Gábor (videoklip)

Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P): Zacher Gábor, az új, Rocksztárok porszívóznak c. lemezről. Aktuális koncertek: https://tinyurl.com/yxovb7o4 Kövesd az SZ4P-t!

A klip egyébként a novemberi, Instantban tartott lemezbemutatón már közel végleges formában látható volt a legnagyobb rajongók számára. Azóta elzárva tartották, hogy most, az év vége előtti őrület kezdetén, felemelt mutatóujjként mutassák be.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3