Szabó András Csuti a zátonyra futott házasságáról beszélt Kulcsár Edinával, illetve arról, hogy újra megházasodna-e.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina 2022 elején jelentették be válásukat. Amikor rövidesen kiderült, a szépségkirálynőre máris rátalált a szerelem Varga Márk G.w.M személyében, a páros szakítása uralta a hazai bulvársajtót. 

Kulcsár Edina elmondta, idő előtt kellett felvállalnia kapcsolatát G.w.M-mel, akivel egy munkakapcsolat után jöttek össze. Miután a pár megegyezett a gyerekek elhelyezéséről, úgy tűnik, Csuti is továbblépett.

Sokáig vívódtam azon a kérdésen, tudok- e majd bízni, de most már azt gondolom, hogy igen. Egyszerűen csak idő kellett ahhoz, hogy feldolgozzam mindazt, amin átmentünk az utóbbi időszakban, mert hogy fontos leszögezni, hogy mindez nem csak velem, de a gyermekeim édesanyjával is megtörtént, még ha a kontextus más is. A házasságra kitérve, az a helyzet, hogy én is azt gondoltam, egyszer fogom kimondani az igent valakinek, de az élet közbeszólt. Szóval most úgy tűnik, másodszor is ki fogom mondani, mert ettől még hiszek a házasságban, nem ment el a kedvem tőle

 – árulta el a Ripostnak, amiről a Blikk is beszámolt.

Csuti elmondta, felmerült benne, hogy az ismerkedéskor mások vajon az ismert embert, Csutit látják-e benne, vagy Szabó Andrást. Az emberismeretében bízik, és reméli, ki tudja szűrni, hogy kinek tiszták a szándékai.

Már nincs bennem vadászösztön. Az ilyesmin bőven túl voltam addigra, mire Edinával összekerültünk. Én már nyugalomra vágyom, arra, hogy szeressek és szeretve legyek. Az mozgat, hogy amikor hazaérek, olyasvalaki várjon rám, vagy olyasvalakire várhassak, aki teljes mértékben jelen van az életemben, és akiében én is jelen lehetek. Tartalmas beszélgetésekre vágyom valakivel, aki a társam és a partnerem...

 – tette hozzá. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet